Phos The Boutique

Vlychada, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Santorini (JTR): 14.7 km (26 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring og safe. Trådløs internettilgang (uten ekstra kostnad) er tilgjengelig i fellesområdene. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Filmfans vil finne massevis av "lys, kamera, action" på kino. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. En hage gir ekstra plass for hvile og avslapning i friluft. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy på parkeringsplassen uten ekstra kostnad. Ytterligere tjenester inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, en frisør, et myntvaskeri og en skyttelbuss til hotellet. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Noen av rommene har balkong. Rommene har en dobbeltseng eller en sovesofa. minibar. En telefon, satellitt-TV og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Tøfler er inkludert. Badene er utstyrt med dusj, badekar og boblebad. Badekåper er også inkludert. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene bakgrunnsmusikk. Hotellet har røykfrie rom.

Det behagelig oppvarmede vannet i utendørsbassengområdet garanterer behagelig svømming. Solsenger og parasoller er tilgjengelig på solterrassen. Boblebadet i bassengområdet lover ren avslapning. For gjester som ønsker å holde seg i aktivitet, er sykling/terrengsykling, fiske og ridning tilgjengelig. Vannsportsentusiaster kan nyte kanopadling, snorkling og dykking. Både kort- og lengre opphold er velkomne til å bruke fasilitetene som er tilgjengelige på hotellet, inkludert treningsstudio, yoga og aerobic. Et spa og massasjebehandlinger er tilgjengelig i velværeområdet. Om kvelden kan du slappe av til levende musikk.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en restaurant, en kafé og en bar. En styrkende frokost serveres hver dag. Diettmåltider, glutenfrie måltider og vegetarretter kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider