Academia of Athens, Autograph Collection

Athen, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Flyplass Athen (ATH): 34.8 km (38 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Bar

Om hotellet

Dersom du velger Academias Hotel, Autograph Collection som overnattingssted, vil du bo sentralt i Athen mindre enn 10 minutter til fots fra Det greske parlamentet og Syntagma. Dette hotellet med hele 5 stjerner er kun 0,8 mi (1,3 km) unna Zevstempelet og 0,9 mi (1,5 km) unna Panathinaïkó stadion.

Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et innendørsbasseng, en badstue og et døgnåpent treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester.

Føl deg som hjemme i et av de 60 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Med wi-fi inkludert på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-TV-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med designertoalettartikler og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord.

Ta deg noe å spise på Plato Bar & Lounge, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider