Doryssa Theorem

Samos by, Hellas Flagget til Hellas

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Avstånd strand: 70 m
  • Air conditioning in public area
  • Air conditioning (rooms)
  • Garden
  • Internet in rooms
  • Luggage storage
  • Reception
  • Restaurant
  • Safe in the room
  • DistanceToBeach: 70

Gjesters vurdering

| 4,7/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Doryssa Theorem er et hotell for alle sansene med en unik atmosfære der moderne teknikk og samtidsarkitektur delikat blandes med den lokale historien i verdensarvlistede Pythagorion på Samos. Velkommen til ett av våre unike Apollo Mondo One of a Kind-hotell!

Doryssa Theorem er et lekkert boutique-hotell for gjester over 16 år med den beste beliggenheten, blant smale gater og smug i Pythagorion. Hotellet eies og drives av familien Valis, som med stor kjærlighet verner om øya og omgivelsene. Hotellet står på historisk grunn, det stå like inntil en gammel gresk ruin som fremdeles kan ses i hagen på baksiden.

Hotellet viser frem sin greske arv i alt fra design, materialvalg og dekorasjoner. Her oser det av kvalitet og hensynet til detaljene gir et moderne, sobert og helt unikt inntrykk!

Frokostservering

Doryssa Theorem har en herlig veranda der du spiser frokosten, for det meste tilberedt på økologiske råvarer fra lokale produsenter, honningen og olivenene kommer fra familiens egen produksjon. Gluten- og laktosefrie produkter finnes og vegetaralternativer tilbys.

Maten som serveres på hotellet er gresk fusion-mat med en lokal touch og vinlista er en hyllest til de velsmakende vinene fra Samos. Restauranten er åpen fra kl. 12.00 til 17.00. Baren på hotellet åpner er åpen på dagtid og om kvelden.

Strand eller basseng?

Fra hotellet til den koselige stein- og rullesteinstranda i Pythagorion er det bare cirka 70 meter. Strandhåndklær kan lånes på hotellet mot depositum. Alle hotellgjestene kan benytte bassenget på hotell Lithos, som ligger cirka 700 meter unna. Der er det en poolbar/restaurant for frisk drikke og enkle lunsjretter.

Hotellets egen app og andre spesielle innslag

Hotellet har en egen app der du kan se menyer, bestille romservice, chatte med resepsjonen og bestille spabehandlinger. Det er også egne spillelister å lytte til. Et annet morsomt og annerledes innslag er at du kan bruke telefonen din som ”nøkkelkort” til rommet. I rommene er det ladestasjoner med USB-porter, bra wifi dekning og mulighet for å caste til TVen på rommet.

I baren og lobbyen spilles musikk fra spesial komponerte spillelister med moderne gresk musikk hvilket gir en herlig avslappet stemning, og om kvelden er det bare å slå seg ned og nyte en stund i den deilige loungen.

Når du kommer inn på hotellet møtes du av hotellets signaturduft!

Øvrig om hotellet

Wifi er inkludert på hele hotellet. Hotellet har et treningsrom som tilbyr siste skrik på treningsfronten, alt for at du skal holde formen i ferien - om du vil! Når du trenger å restituere deg er det en jacuzzi som rommer opp til åtte personer, en dampbadstue og mulighet for å bestille behandlinger mot avgift. Strykebrett og strykejern kan lånes i resepsjonen. Leier du bil er det offentlig parkering cirka 50 meter fra hotellet. Innsjekking skjer tidligst kl. 15.00 ankomstdagen.

Oppdag omgivelsene

Hotellet ligger midt i Pythagorions sjarmerende historiske sentrum og like bak havna med sin fine havnepromenade. Rundt hotellet er det smale gater med et aktivt hverdagsliv og her kan du rusle rundt og oppdage hyggelige barer, lokale tavernaer, restauranter og butikker med lokale håndverksutsalg. Ta en tur på frukt- og grønnsaksmarkedet og trekk inn duften av sommer og sol som du kan ta med deg hjem og minne deg om nettopp denne ferien.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider