Hilton Cancun An Resort

Cancún, Mexico Flagget til Mexico

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Flyplass Cancún (CUN): 14.9 km (21 mins)

Om hotellet

Det nye Hilton Cancún, et altomfattende feriested ligger i et mangrove-naturreservat, og er lett tilgjengelig via en 15-minutters direkte rute fra Cancún internasjonale lufthavn. Resortet ligger 20 minutter sør for Cancuns populære hotellsone og nord for Riviera Maya, og tilbyr en bortgjemt flukt på stranden.

Med ti unike altomfattende utsalgssteder som tilbyr både lokalt inspirerte meksikanske og internasjonale retter, inkludert en restaurant som serverer bufféer til frokost, lunsj og middag hele dagen, La Luce og en italiensk Trattoria, Auma et underholdende Steakhouse, Cielito - vår meksikanske spesialrestaurant, Sunan Beach Club perfekt sammen med en asiatisk meny, lobbybar og vår energiske bassengbar.

For møter og arrangementer vil Hilton Cancun, et all inclusive-feriested dele med det tilstøtende Waldorf Astoria Cancun et konferansesenter på 68.000 kvadratmeter, Amphiteather og Wedding Pavillion.

Ved valg av Alt-inkludert:

I "Alt inkludert" konseptet er alle måltider inkludert (frokost, lunsj, middag og mellommåltid (snacks). Drikke til måltidene, brus, øl, vin, vann og lokale merker med sprit. Serveres vanligvis fra morgen/formiddag til sent på kveld (ca. 22.00-24.00). Åpningstidene kan variere mellom hotellene. På noen hotell er til og med et aktivitetsprogram inkludert.

Vær oppmerksom på at fra og med 30. juni 2022 (med forbehold om endringer) er det bare barn i alderen 0-4 år som vil være gratis. Barn i alderen 5-12 år må betale et pristillegg som betales direkte til hotellet.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider