Villa Clea,stunning 4bdr Protaras Villa, Seaviews

Protaras, Kypros Flagget til Kypros

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

Om hotellet

Ute etter en annerledes opplevelse når du skal til Protaras? Et opphold i en villa i Atopetres kan gi deg nettopp det. Denne villaen med 4 soverom har wi-fi inkludert, strand i nærheten, og dessuten skrivebord og sitteområde. Du vil være 11 kilometer unna Nissi-stranden, 1,4 kilometer unna Cape Greco nasjonale skogspark og 2,3 kilometer unna Konnos-bukten strand. Ta deg en pause og kos deg med private basseng. Etter en dag full av inntrykk kan du lage et måltid på kjøkkenet, hvor du har kjøleskap med fryser, mikrobølgeovn, kokeplater og stekeovn, eller gå ut i hagen og lage et deilig måltid på grillen. Vil du ha en koselig kveld inne? Denne villaen har en 40-tommers Flatskjerm-TV med Parabol-TV, i tillegg til at du har tilgang til både premium-TV-kanaler og DVD-spiller. Biljardbordet og spillene kommer til å falle i smak både hos store og små. Du vil ha tilgang til parkering inkludert under oppholdet. Velger du denne villaen i Protaras (Atopetres) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til Nissi-stranden og Fikentrebukten. Denne villaen med hele 4 stjerner ligger 0,9 mi (1,4 km) unna Cape Greco nasjonale skogspark og 1,5 mi (2,3 km) unna Konnos-bukten strand. Føl deg som hjemme i denne villaen, som er utstyrt med airconditioning, privat basseng og Flatskjerm-TV. Det finnes en privat balkong eller terrasse. Et kjøkken er utstyrt med kjøleskap/fryseboks i full størrelse, stekeovn og komfyrtopp. Du kan slappe av med parabol-TV og en DVD-spiller, og wi-fi inkludert gjør at du kan holde deg oppdatert. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Cape Greco nasjonale skogspark - 1,2 km
Konnos-bukten strand - 1,4 km
Byzakia-stranden - 1,8 km
Fikentrebukten - 2,9 km
Protaras kystpromenade - 2,9 km
Sunrise Beach - 3,4 km
Ayia Napa havgrotter - 3,5 km
Limnara-stranden - 3,8 km
Cape Greco - 3,8 km
Profitis Elias-kirken - 4,9 km
Ammos Kambouri-stranden - 5,2 km
Ayia Napa skulpturpark - 6,3 km
Agios Epifanios kirke - 6,5 km
Kalamies-stranden - 6,5 km
Kjærlighetsbroen - 6,6 km

Nærmeste store flyplass er Larnaca (LCA-Larnaca internasjonale flyplass) - 58,3 km

Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Denne villaen tilbyr også wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og grill.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Depositum for skader: 250 EUR per opphold

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Dette overnattingsstedet opplyser om at tiltak er iverksatt hva gjelder ekstra renhold og gjestenes sikkerhet.
  • Overnattingsstedet får profesjonell rengjøring; det brukes desinfeksjonsmiddel til rengjøringen av overnattingsstedet; overflater som berøres ofte, desinfiseres etter hvert opphold; sengetøy og håndklær vaskes på minst 60 °C.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • Dette overnattingsstedet bekrefter at det følger renholds- og desinfeksjonspraksisene fra Safe Travels (WTTC – global).

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider