Sunset boutique hotel All-Suites

Playa Bavaro, Dominikanske republikk Flagget til Dominikanske republikk

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant

Om hotellet

I Punta Cana (Bávaro) ligger Sunset boutique hotel All-Suites mindre enn 10 minutter å kjøre unna Cocotal Golf and Country Club og Cana Bay golfklubb. Dette hotellet ved stranden ligger 6,8 mi (11 km) unna Playa Bávaro og 9,1 mi (14,7 km) unna Macao-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 21 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar (inkludert) og smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og flaskevann (inkludert), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Arena Blanca Beach - 0,5 km
White Sands Golf Course - 0,9 km
Princess Tower Casino, Punta Cana - 2,3 km
Cortecito-stranden - 3,3 km
Iberostar golfbane - 3,9 km
Splash Water Park - 5,2 km
Arena Gorda-stranden - 5,5 km
Punta Blanca golfbane - 5,8 km
Playa Los Corales - 6 km
Cana Bay golfklubb - 6,7 km
Cocotal Golf and Country Club - 7,8 km
Aroma’s Museum - 9,4 km
The Lakes Barcelo Bavaro golfbane - 10,6 km
Playa Bávaro - 11 km
Manati Park Bavaro - 11,1 km

Nærmeste store flyplass er Punta Cana (PUJ-Punta Cana internasjonale flyplass) - 26,2 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Tilbring dagen på den private stranden eller ta et bad i et av stedets 3 utendørsbassenger. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og felles oppholdsrom. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Dette hotellet tilbyr priser som inkluderer alt. Mat og drikke på overnattingsstedets spisesteder er inkludert i disse prisene. Det kan hende du må betale et tillegg på visse spisesteder, for spesielle middager og retter, for visse typer drikke og for andre fasiliteter.

Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller strandbaren. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00.

  • Et gebyr påløper ved sen utsjekking

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 19.00.
  • Opptil 2 barn (per registrerte voksne) som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider