Colina del Paraiso

Estepona, Spania Flagget til Spania

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Svømmebasseng
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Treningsrom
  • Avstånd strand: 3 km
  • Flyplass Málaga (AGP): 68.2 km (48 mins)
  • Nightclub
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger i Benahavis, mellom San Pedro og Estepona, kun 200 m fra sjøen. Plassert i åsene, tilbyr det privatliv og ro, og dens nærhet til kysten betyr at gjestene kan nyte de beste strendene i Europa - med de nærmeste bare 2 km unna (Saladillo). En kort kjøretur unna finner gjestene San Pedro de Alcantara (5 km), Puerto Banús (10 km), Marbella (15 km) og Estepona. Det ligger bare 7 km fra sentrum av Benahavís og 35 minutters kjøring fra Fuengirola. Malaga ligger 60 km unna, og Malaga lufthavn ligger bare 55 km fra hotellet.

Gjestene kan nyte den hyggelige atmosfæren i en av de 50 villaene/husene. Følgende romkategorier er også tilgjengelige: 113 rom, inkludert 12 suiter og 50 leiligheter. Flerspråklig personale i resepsjonen i lobbyen svarer gjerne på spørsmål. Fasiliteter tilgjengelig på leilighetskomplekset inkluderer en garderobe, bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Komplekset har fasiliteter for rullestolbrukere og heis. Det finnes en rekke butikker, inkludert et supermarked. Eiendommen til komplekset har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjøretøy i garasjen eller på parkeringsplassen (uten ekstra kostnad). Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en barnevakttjeneste, en barnepasstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, en vaskeritjeneste og en skyttelbuss til hotellet. En sykkelutleie tilbyr alt nødvendig utstyr for å utforske området rundt. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Rommene har stue, kjøkken og bad. Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for behagelige temperaturer. En velkomstgave venter gjestene. Balkong er inkludert som standard på noen rom. Gjestene vil garantert få en god natts søvn i dobbeltsengen. Separate soverom er tilgjengelig. Barnesenger kan bestilles for yngre gjester. Verdisaker kan oppbevares trygt i en safe. Ytterligere funksjoner inkluderer kjøleskap, minikjøleskap, komfyrtopp, mikrobølgeovn, kaffe- og testasjon og oppvaskmaskin. Det er også en vaskemaskin og et strykejern. En telefon med direktenummer, en TV med satellitt-/kabelkanaler, en DVD-spiller og WiFi (uten ekstra kostnad) gir alt du trenger for en komfortabel ferie. Badene har dusj, badekar, boblebad og bidet. For ekstra bekvemmelighet har badene også hårføner. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Komplekset har familierom, røykfrie rom og røykerom.

Mens de voksne svømmer noen runder i utendørsbassenget, kan barna kose seg i sitt eget badeområde. Gjestene kan unne seg forfriskende drinker i snackbaren ved bassenget og et avslappende bad i boblebadet. En kort pause eller en hel ettermiddag på solterrassen, som har solsenger og parasoller, er vel brukt tid. Det brede spekteret av aktiviteter som tilbys på komplekset sikrer at det er noe nytt å gjøre hver dag, inkludert sykling/terrengsykling, tennis, basketball, golf og padeltennis. Gjestene kan nyte et bredt spekter av innendørsidretter, inkludert treningsstudio, bordtennis, biljard, dart og aerobic. Et spa, massasjebehandlinger og solarium er tilgjengelig i velværeområdet. Ytterligere fritidsaktiviteter inkluderer et underholdningsprogram, en barneklubb og levende musikk.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, en kaf og en bar. Cateringalternativene inkluderer bed and breakfast og halvpensjon. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Til lunsj kan gjestene velge mellom buffé og à la carte. Middagsalternativene inkluderer à la carte og en fast meny. Diettmåltider, glutenfrie måltider, vegetarretter og barnemåltider kan tilberedes på forespørsel. I tillegg er spesielle cateringalternativer og snacks tilgjengelig.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider