Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Natal

Topp »  » Natal
Natal
Natal er en by i Brasil hvor du finner du fantastiske strender for bading og surfing. Villmarkskjøring ned bratte sanddyner er også meget populært i Natal.

Natal er en by på nord øst kysten av Brasil. Natal er hovedstaden i regionen Rio Grande de Norte. I Natal finner du flere bygninger fra kolonitiden, Natal er fra 1599.

Det aller beste med Natal er de flotte strendene. Kritthvite nydelige strender i kombinasjon med et varmt og deilig klima slår bra an. Flere turister kommer nok til Natal alene på grunn av dem. Noen strender i Natal egner seg meget godt til surfing også. Naturlig nok er det bygd opp restauranter, barer og diskotek i nærheten av strendene i Natal. Dette betyr mye liv etter mørkets frembrudd i Natal. Det er for øvrig flere restauranter som serverer gode skalldyrretter på restaurantene i Natal. På Natals restauranter kan du i ro og mak innta et nydelig måltid. Det brasilianske kjøkken er et av verdens mest fantasifulle når det gjelder fiske- og kjøttretter. Full middag for to personer koster ca 60 norske kroner.

Villmarkskjøring eller beach buggy kjøring i sanddynene i Natal er virkelig er ekstrem opplevelse som setter adrenalinet i gang. Her kan du sitte på når en trenet sjåfør kjører ned stupbratte sanndyner i høy hastighet. Bilen er liten og åpen og laget for å kjøre i slikt terreng.

Natal gir turistene ekstreme opplevelser hvis ønskelig.

Ponta Negra Stranden ligger en halvtime fra bykjernen i Natal. Her finner du de fleste hotellene, restaurantene og strandbarene ved Natal. Det er døgnåpne barer her. Det er i all hovedsak brasilianere selv som besøker Nepal. Stranden er det andre hjemmet til Brasilianere, de elsker å bade, spille sport og leke seg, noe du ser i Natal. Det er rundt 30grader året rundt på Natal, perfekt for strandaktiviteter. Det er utrolig deilig å ligge på disse strendene som ikke er overfylte, de er også veldig rene..

Natal er den tryggeste byen i Brasil, men det er selvsagt lurt å være litt på vakt, og bruke sundt bondevett. Det er også bra shoppingmuligheter i Natal, noe som er veldig hyggelig siden prisnivået er lavt. Klær, sko, smykker og skinn er noe du kan kjøpe. Fornøyelseslivet er imponerende og den populære byen tiltrekker seg folk fra hele verden.


» Kart over Natal