Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Jumeirah Beach

Topp » De forente arabiske emirater » Dubai » Jumeirah Beach
Klikk på bildet for å se neste
  Majestetiske Burj Al Arab er verdens eneste 7-star hotell Neste 

Jumeirah Beach

Jumeirah - Strandfavoritten i Dubai

Jumeirah (vakker på arabisk) er et område langs kysten i Dubai. Før turismen tok av var det hovedsaklig et ambassadeområde og bosted for rike vestlige innvandrere. I dag er dette området et av de mest populære, mye på grunn av strendene. Jumeirah Beach strekker seg mange kilometer av gårde, og langs stranden ligger luksushotellene på rekke og rad. Her er det hovedsaklig 5-stjerners resorter, men det finnes et fåtall 4-stjernes hoteller. Prisnivået er høyere enn i Bur Dubai og Downtown Dubai, men i lavsesong er det mulig å få rimeligere rom.

Parallelt med stranden går en lang promenade kalt The Walk. Her finnes et stort utvalg restauranter, kafeer og butikker langs en hyggelig gågate hvor både turister og lokale ferdes.

Den berømte palmeøya The Palm ligger også utenfor Jumeirah Beach, og her har mange celebriteter sine residenser. Det populære Atlantis-hotellet ligger helt ytterst ute på øya, og er et spennende utfluktsmål. Her finnes et stort badeland, flere gode restauranter og mange aktiviteter for store og små. Den nye metroen har også fått linjer ut til The Palm.

Ved å bo ved Jumeirah Beach får du det beste av alt Dubai har å by på; sol, strand og sjø, shopping, restauranter og hyggelig kveldsstemning langs gågaten. Dette er familiefavoritten, og flere av hotellene er meget godt tilrettelagt for barn med egne barneområder. Den langgrunne stranden er også et velkomment avbrekk på en varm sommerdag.


» Kart over Jumeirah Beach
Majestetiske Burj Al Arab er verdens eneste 7-star hotell Når mørket senker seg over Burj Al Arab starter et fantastisk lysshow på hotellet Madinat Jumeirah er et enormt kompleks med mange hoteller og restauranter Jumeirah Moske er åpen for turister og lett tilgjengelig ved Jumeirah Beach
På Burj Al Arab kan man spise på restauranten Al Mahara Ved Jumeirah Beach ligger det mange familievennlige hoteller Fantastiske Atlantis The Palm lyser opp en sen kveld Ved Madinat Jumeirah finnes flere luksushoteller og utleiehus som kalles Dar Al Masyaf