Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Alicante

Topp »  »  » Alicante
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Alicante
Alicante er en kort flyreise unna og er et fint utgangspunkt for videre reising i dette populære området av Spania hvor mange har hus eller leilighet.

Alicante er en by i Spania og er hovedstad i provinsen Alicante i den sørlige Valencia -regionen ved Middelhavet. Alicante er en viktig havneby i Spania. Alicante har en utrolig flott beliggenhet mellom fjellene og Middelhavet og gir Alicante et særegent og vakkert preg. Alicante er en av byene som vokser raskest i Spania og økonomien i Alicante er hovedsakelig basert på turisme og vinproduksjon. I tillegg til vin eksporterer Alicante også olivenolje og frukt. I Alicante produserer man blant annet næringsmidler, lær, tekstiler og keramikk.

To av grunnene til at Alicante og omland har blitt så populært, kjent og kjært blant så mange av oss er den fantastisk flotte beliggenheten og det milde klima med en gjennomsnittstemperatur på 18 grader i Alicante året rundt. På grunn av det gunstige klima er det stadig flere som tilbringer større deler av året i Alicante og omland.

Et restaurantbesøk i Alicante gir god anledning til å teste ut det spanske kjøkken med alle sine utsøkte spesialiteter som oftest er ledsaget av deilige spanske viner eller cerveza (øl). I Alicante finnes det mange hyggelige restauranter, kafeer og barer og Alicante har et livlig og hyggelig uteliv. Alicante har noe å tilby enhver smak og alle aldre når det gjelder uteliv og hygge.

Når det gjelder shopping i Alicante kommer man ikke utenom sko, vesker, skinn og klær og her er det mulig å gjøre sone skikkelige shoppingkupp. I Alicante finnes det noe å shoppe for enhver smak enten man handler i de store shoppingsentrene i Alicante, småbutikkene som ligger på gateplan når man vandrer gatelangs, eller mer eksklusiv shopping av merkevarer i spesialbutikkene i Alicante.


» Kart over Alicante
Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante
Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante
Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante Bilder fra Alicante