Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Natal

Topp » Brasil » Natal

Natal
Natal har raskt blitt et populært reisemål, på grunn av de fantastiske strendene, den lette og hyggelige stemningen og ikke minst på grunn av det lave prisnivået. I Natal fins det et stort tilbud av restauranter, musikkbarer, barer og diskotek. Det meste av fornøyelseslivet preges av den brasilianske måten å leve og omgås, med intensivt uteliv i helgene. For den som ikke bare vil ligge på stranden og nyte solen, fins det ulike vannsporter, riding og fotturer. Vannet ved Natal passer også fint for snorkling.

Fra flyplassen til Natal sentrum er det ca 30 km.
Pipa
Pipa er en sjarmerende og koselig badeby med masse sol & bad og paradisstrender. Atmosfæren er rolig og avslappende. Pipa er en liten smal by som strekker seg parallelt med stranden. Med tanke på byens størrelse har Pipa har et stort utvalg av barer, restauranter og butikker som ligger langs bygaten. Det er enkelt å reise til Natal og Ponta Negra med busser som går daglig. Området har ofte store bølger og det er stor forskjell på flo og fjære. Det er muligheter for windsurfing og snorkling.
» Bilder og kart fra Pipa

Ponta Negra
Det meste kretser seg omkring de milelange strendene, det krystallklare vannet, sol og bad. Ettersom Ponta Negra ligger ved Atlanterhavskysten så så valfarter mange surfere hit for å surfe i de høye bølgene. På stranden kan du leie en beach buggy for å komme deg rundt. Ponta Negra er et eksotisk og tropisk reisemål som passer for folk i alle aldre, men kanskje mest for de som ønsker en romantisk ferie. Ponta Negra er billig og har et relativt bra natteliv, men vil du ha party er det bedre å reise til Pipa som ligger 10 mil sør for Ponta Negra.
» Bilder og kart fra Ponta Negra

Pipa | Ponta Negra