Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Pisa

Topp » Italia » Toscana » Pisa

Pisa
Pisa er så veldig mye mer enn "Det skjeve tårnet". Byen er en god miks av spor fra antikken fram til den kosmopolitiske storbyen den er i dag. Her kan du friske opp historiekunnskapene, shoppe i den ultramoderne moteverden og nyte god mat og vin på supre restauranter.

Så her må du ha mer enn en dag for å få med deg alt sammen. Pisa er både navnet på denne provinsen i Toscana og byen ved elva Arno ca ti kilometer fra elvas utløp i Liguriske havet. Provinsen er kjent for sitt fruktbare jordbruksområde og naturskjønne områder.

Byen Pisa regnes for å være en middels stor by i Italia med sine neste 100.000 innbyggere. Elva Arno delere byen i en nordlig og sørlig del. I den søndre delen ligger den store handlegata Corso Italia. Krysser du elva via broen Ponte di Mezzo og tar retningen mot nordøst vil du finne alle de historiske plassene og bygningene.Her ligger de på rekke og rad bundet sammen av trivlige torg og markedsplasser. Elvepromenaden langs Arno er vel verd en spasertur. I vest ligger sjøfartsmuseet og mot øst finner du kunstgalleriet Museo Nazionale di San Matteo.