Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Port el Kantaoui

Topp » Tunisia » Port el Kantaoui

Port el Kantaoui
I Port el Kantanoui, som ligger ca 5 km utenfor Sousse, er stemningen mer internasjonal. Her ligger alt innen bekvem gangavstand. Hele området er bygget opp etter modell av Port-Grimaud på den franske rivieraen.

Ved den vakre marinaen finner du mange caféer, isbarer og restauranter der du kan sitte og nyte noe godt å spise i et avslappet feriemiljø. Mange europeere med sine yachter har tilhold her i denne marinaen.

Du har et mangfold av ulike aktiviteter du kan delta på i dette området. Alt fra båtutflukter på store "piratskuter", til fisketurer og turer for å se delfiner. Flere hoteller og dykkersentre tilbyr dykkerkurs med sertifisering. De fleste av de større hotellene i Port el Kantanoui har et stort og variert fornøyelsestilbud med nattklubber og diskotek.

Det er et par attraksjoner du bør få med deg mens du er i området. Det historiske Karthago, grottene i Matmata og den hellige byen Kairouna er noen av dem. Fornøyelsesparken "Hannibal Park" og badelandet rett ved siden av vil sikkert gi minner både for liten og stor i familien