Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Marmaris

Topp » Tyrkia » Marmarisbukten » Marmaris

Marmaris
Marmaris ligger innerst i en bukt ved foten av Taurusfjellene og med utsikt til en vidunderlig skjærgård. Marmaris blir betegnet som "badebyen ved Egeerhavet som bobler av tyrkisk sjarm".

Badebyen og har en vakker småbåthavn med båter fra hele verden. Her fins alt fra små fiskebåter til store skuter, og de vakre karakteristiske Gületbåtene. Langs strandpromenaden som strekker seg helt til Icmeler, ligger det et godt utvalg av restauranter, barer og caféer. Stranden i Marmaris er smal og sanden er noe grovkornet. I Icmeler fins det en bred langgrunn sandstrand og man kommer seg hit med de kjente minibussene, Dolmus, som er et enkelt og billig transportmiddel.

I den eldre delen av Marmaris er smugene smale og her finner du et stort basarområde med hundrevis av boder og småbutikker som kan gi deg en super shoppingopplevelse.

Ønsker du å ta fri fra stranden en dag er det flere gode turmål i nærheten av Marmaris enten du velger øyturer i skjærgården, elvetur til oltidsbyen Dalyan eller jeepsafari i et dramatisk landskap. Altså, her finner du noe for enhver smak Marmaris har noe for alle.

Avstanden fra flyplassen er ca 100 km.