Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Milano

Topp »  » Milano
Klikk på bildet for å se neste
  Neste 
Milano
Milano er byen som tilbyr oss mote, design, kunst og masse gode shoppingopplevelser. Milano har veldig gode utvalg i museer, samt en nydelig sjarmerende katedral.

I området Fashion Quadrilatero i Milano ligger blant annet Chanel, Gucci, Versace, Armani, Fendi, D&G, Rossetti, Louis Vuitton, Prada med mye mer. Milano tilbyr et godt utvalg til stive priser. Har du planer om å shoppe på disse butikkene, kan det lønne seg å dra i januar når det er salg i Milano.

Prisene på moteklær i Milano er stive selv om de er på salg. Dersom du vil kjøpe noe litt billigere finner du også butikker i Milano som Zara, Miss Sixteen, Kookai og Timberland. Her kan du shoppe i Milano uten å blakke deg helt.

Det er mer å gjøre i Milano enn shopping. Ta deg gjerne en tur til arkeologiske museum i Milano (Civico Museo Archeologico), her kan du blant annet se deler av den romerske muren som ble bygget ca 300 år e. Kr. Dersom du har med deg barn til Milano, bør du ta de med til Civico Museo di Storia Naturale, som er et naturhistorisk museum. Her finner du skjeletter av utryddede dyrearter. Pinavoteco Ambrosiana er byens eldste museum i Milano, som huser de største samlingene av Italiensk kunst med verker av Botticelli, Rafael, Tiepolo med flere.

Il Duomo er den fantastiske storslåtte og nydelige katedralen i Milano. Det tok over 500 år å bygge denne, og katedralen i Milano er en av verdens største kirkebygninger. Katedralen kan skilte med hele 145 spir. Dersom du tar turen til toppen av katedralen ser du en nydelig utsikt over Milano.

Det er flere gode restauranter å velge mellom i Milano. Fiskerestaurantene er veldig populære, og serverer nydelige fiskeretter til turister og Milanos innbyggere. Men selvsagt, er du i Milano bør du definitiv ta deg en tur på en ekte italiensk pizzarestaurant.

Det er et pulserende uteliv i Milano. Langs elvebredden er det et meget stort utvalg klubber og barer du kan besøke til de sene nattetimer.


» Kart over Milano
Bilder fra Milano Bilder fra Milano Bilder fra Milano Bilder fra Milano
Bilder fra Milano Bilder fra Milano Bilder fra Milano Bilder fra Milano

Como sjøen og byen.

Leonardo da Vinci

Kunstnerisk gravlund