Billigste pakkereise:
Viser av reiser.
Vis flere og endre >>

Ao Railay

Topp » Thailand » Syd-Thailand » Krabi » Ao Railay
Klikk på bildet for å se neste
  Vakkert bilde fra Railay Beach Neste 
Ao Railay

- Nyt en himmelsk solnedgang i Krabi på eksotiske strender

Ønsker du deg bort fra det noe trafikkerte Ao Nang er det svært enkelt å ta seg over til Railay Beach. Strendene her er av betydelig bedre kvalitet enn de man finner i Ao Nang.

Ao Railay er en isolert halvøy og man kommer dit ved å ta båt. Enklest er det å ta en longtail båt fra Ao Nang til Ao Railay West Beach (15 min). Denne nydelige sandstranden, omkranset av klipper og jungel, kan tilby stort utvalg av restauranter og uformell atmosfære. Siden stranden vender mot vest så har den naturlig nok en utsøkt solnedgang.

En 10 minutters lett gåtur på tvers av halvøya bringer deg til Ao Railay East Beach. Stranden her er ikke av samme kvalitet som på vestsiden, og Ao Railay East er mest kjent for å ha et livlig natteliv i høysesongen. Det finnes en rekke mindre hoteller og gjestehus til fornuftige priser. Mange velger å bo på østsiden av Ao Railay og ta den korte gåturen til Ao Railay West eller Phranang Cave Beach.

Phranang Cave Beach er kun 10 minutter gåtur fra Ao Railay East og 15 minutter fra Ao Railay West. På veien går man gjennom noen flotter grotter, frodig natur og apekattene svaier i trærne over deg. Selve stranden er av ypperste kvalitet, men i høysesong kan det være ganske folksomt. Det kommer hele tiden båter med turister fra Ao Nang og Krabi Islands.

Det finnes flere boalternativer på Ao Railay. Mange av de rimeligere og enklere bungalowene ligger på Ao Railay East, men Anyavee Railay Resort og Bhu Nga Thani Resort er populære hoteller. På Ao Railay West er det litt mer upmarket og Railay Bay Resort & Spa er et godt alternativ.

Tips til aktiviteter på Ao Railay:
* Fjellklatring ved Phranang Cave Beach og Ao Railay East
* Leie kajakk og utforske området
* Snorkling og dykking
* Jungle trekking (sjekk ut Princess Lagoon!)
* Slappe av på strendene og lese en god bok
* Utflukter til Krabi Islands eller Ao Nang

Vakkert bilde fra Railay Beach Bilde fra Phra Nang Beach. I horisonten kan man skimte Poda Island og Chicken Island Railay Beach sett fra den andre siden På Ao Railay finnes det mange aper som man kan beskue
Både på Railay Beach og her fra Phra Nang Beach er det et stort utvalg av spisesteder To av de berømte kalksteinfjellene sett fra Railay Beach Fra Ao Railay kan man leie kanoer og utforske de flotte grottene og fjellene i området Utsikt inn mot Phra Nang Beach