Bilde av Thailand

Thailand

Kongeriket Thailand er den orientalske drømmen. Her finnes fargerike templer, elefanter som trekker tømmer fra urskogen, bungalower på kritthvite strender, et smakfullt og raffinert kjøkken, den pulserende hovedstaden Bangkok, interessante historiske severdigheter, glitrende dykking og en smilende befolkning. Det er ikke uten grunn at Thailand er et av nordmenns viktigste reisemål med nærmere 150.000 reisende hvert år. Få land kan by på så mange severdigheter og slik variasjon. Alle finner sitt eget lille paradis her, enten man reiser alene, med barn, med venner eller som par.

Eksotiske strender og spennende kultur i smilets land Thailand

Thailand ligger i hjertet av Sørøst-Asia og grenser til Myanmar, Laos, Malaysia og Kambodsja. Det bor ca 67 millioner i landet og valuta er thailandske Baht. To områder er spesielt populære for turister å besøke. Den ene er Thailand med Bangkok, Pattaya, Thailand, Thailand, Thailand og Thailand. Den andre er Thailand med Phuket og Krabi på vestkysten samt Thailand på østkysten.

Thailand har et tropisk monsunklima med noe mer nedbør i perioden mai-oktober. Aller best tid å reise i er november - april hvor det er høyere temperaturer og mindre regn. I Thailand er forskjellene i nedbør og temperatur gjennom året mindre sammenliknet med Thailand.

Religion: Det er religionsfrihet i Thailand, men buddhismen står for 95%.
Tidsdifferense: ligger 6 timer foran oss på vinteren og 5 timer på sommeren.
Visum: Man trenger ikke visum for å reise til Thailand, men passet må være gyldig minst 6 måneder etter hjemkomst.
Vaksine: Sjekk med vaksinasjonskontor god tid før avreise. Vanligste vaksiner man trenger er difteri, stivkrampe, polio og gulsott.

Søk etter reiser til Thailand

Vær og klima

Prognose for Thailand:

Fly + Hotell

Pattaya ★★★ 5n 7 896,-
Sukhumvit ★★ 18n 9 225,-
Bangkok ★★★ 6n 9 895,-
Nai Harn Beach ★★ 14n 9 945,-
Patong ★★★★ 6n 10 024,-
Khao Lak ★★★ 6n 10 114,-
Koh Chang ★★★★ 8n 10 645,-
Rawai ★★★★ 6n 10 658,-
Phuket ★★ 6n 11 056,-
Ao Nang ★★★ 7n 11 390,-

Søk etter reiser til Thailand

Kart

Thailand

Reisemål i Thailand

Andre reisemål