Bilde av Egypt

Egypt

Egypt er landet med noen av verdens mest kjente, historiske minnesmerker og monumenter. Deriblant Pyramidene og Sfinxen i Giza og Kongenes Dal. Det er også et land som tar vel i mot turister og har svært mye å by på, fra storbyen Kairo, til cruise på Nilen, ørken safari i Sahara og Sinai eller sol og badeferie ved Rødehavet.

For ikke å glemme dykking i verdensklasse.

Hurghada

Hurghadaområdet er opprinnelig en fiskerlandsbyen som nå er forvandlet til et populært reisemål med hundrevis av hoteller. Sammenliknet med Sharm el-Sheikh er det en større andel lokalbefolknin i Hurghada. Den nordlige delen heter El Dahar. Dette området kalles Downtown og det er her de fleste lokale bor. Her finnes markeder hvor du kan shoppe både smykker, vannpiper og matvarer om du skulle være interessert i det. Lengre sør er det moderne hotellkompleks, gjerne med all inclusive og private strender. De fleste strendene er vakre, langgrunne og barnevennlige. Vannsport er populæert.

Sharm el-Sheikh

Sharm el Sheikh og Sinai er et vakkert feriested som først og fremst retter seg mot å dekke behovet for sol og bad. Strendene er fantastiske. Er du interessert i dykking har du kommet til rett sted, for her er forholdene både for dykking og snorkling nærmest perfekte. Dykkere kommer hit fra hele verden.

Søk etter reiser til Egypt

Vær og klima

Prognose for Egypt:

Fly + Hotell

Ra’s Umm Sudd ★★★ 7n 3 995,-
Naama Bay Sharm el Sheik ★★ 7n 5 302,-
Sharm el Sheikh ★★★★ 7n 6 245,-
Hurghada ★★★★ 7n 6 331,-
Nabq Bay ★★★★ 7n 6 745,-
Al Quşayr ★★★★ 7n 7 202,-
Soma Bay ★★★★ 7n 7 202,-
Makadi Bay ★★★★ 7n 7 560,-
Port Safaga ★★★★ 7n 7 832,-
Ra’s Naşrānī ★★★★ 7n 8 196,-

Søk etter reiser til Egypt

Kart

Egypt

Reisemål i Egypt

Andre reisemål