Frankrike

Frankrike har en interessant historie, spennende mat- og vinkultur og fantastiske steder. Paris er eventyrlig med shopping og kafeliv, rivieraen tilbyr sol og badeferie og alpene har skibakker i verdensklasse. Dette landet har noe for enhver smak

Frankrike er et vakkert, spennende og variert land

Interessant historie, spennende mat- og vinkultur, fantastiske steder og severdigheter. I dette landet fins noe for enhver smak. Ønsker man storbyliv, er Paris eventyrlig med shopping, kafeer, teatre og markeder. Ønsker man sol & bad, er den franske riviera tettpakket med flotte reisemål. I Nice og Cannes finner du luksusbåter og mennesker som liker å vise seg frem, rivieraen er kjent for sitt jetset-preg. Landskapet er vakkert, det er mengder av små byer, og reisen mellom disse er en opplevelse i seg selv.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Nice ★★ 3n 1 742,-
Montparnasse ★★★ 3n 1 742,-
Paris ★★★ 3n 1 772,-
Avignon ★★★★ 3n 2 068,-
Saint-Tropez ★★★ 3n 2 178,-
Cannes ★★★ 3n 2 239,-
Saint-Raphaël ★★★★ 3n 2 343,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Frankrike
kalender DagDag NattNatt BadBad