Bilde av Paris

Paris

Paris er en av de vakreste og mest besøkte byene i hele verden. Paris er elegant, sofistikert, romantisk, hyggelig og full av sjarme.

Frankrike er kjent for en spennende og dramatisk historie opp gjennom tidene, og var tidligere en av stormaktene i verden. Paris har således alltid vært en meget viktig by med stor påvirkning og makt. Når man tenker på Paris, tenker man på elegante franskmenn, fortauskafeer, brede boulevarder, det deilige franske kjøkken, gode franske viner, og vakkert språk. Paris er verdens motehovedstad. Paris er en vakkert, stor og flott by som strekker seg vidt utover og med elven Seinen som flyter så vakkert gjennom Paris.

Paris er en hyggelig by å besøke uansett årstid, men våren i Paris regnes som noe av det vakreste og mest romantiske som finnes her i verden. Paris er en by som er et must å få med seg og man bør ha vært der mist en gang i livet. Paris er med sin eleganse, flotte arkitektur, spennende historie, kulturelle mangfold og mange verdenskjente turistattraksjoner en uslåelig turistmagnet.

Det er flere grunner til å reise til Paris som er hovedstaden i Frankrike. Paris er byen man reiser til når man vil nyte livet litt ekstra. I Paris finnes det mange rimelige og bra hotellalternativer i tillegg til de litt dyrere hotellene. Det er enkelt å komme seg inn til sentrum av Paris fra både Orly og Charles de Gaulle flyplassen. Når det gjelder Paris kommer man ikke utenom shopping, moter, klær, kulinariske opplevelser og et livlig uteliv.

Det er flere store shoppingmagasiner man kan oppsøke i Paris, men det har er en egen uslåelig sjarme å rusle gatelangs og stikke innom de ulike spesialbutikker som ligger på gateplan. For de som ønsker å shoppe eksklusive merkevarer så ligger de store motehusene på rekke og rad på Champs Elysee, hvor de aller fleste av motehusene i Paris har tilhold. I Paris finnes alt hva hjertet måtte begjære av klær, sko, vesker, skinn, smykker og bijouteri

Paris med alle sine fortauskafeer har en særegen sjarme og spesielle atmosfære

Det franske kjøkken er verdenskjent og i Paris er det et utrolig stort og innholdsrikt utvalg av restauranter. Man må man i tillegg til anbefalinger smake seg gjennom Paris franske gourmetkjøkken på egenhånd og maten ledsages som oftest av en deilig fransk vin.

Et besøk i Paris vil man aldri angre på!

Søk etter reiser til Paris

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Paris:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 7°C 2°C
Februar 8°C 3°C
Mars 12°C 5°C
April 15°C 7°C
Mai 19°C 10°C
Juni 22°C 13°C
Juli 24°C 16°C
August 25°C 15°C
September 21°C 12°C
Oktober 16°C 9°C
November 10°C 5°C
Desember 8°C 4°C

Prognose for Paris:

Fly + Hotell

Montparnasse ★★★ 2n 2 660,-
Disneyland Paris ★★ 2n 2 665,-
Paris Orly ★★★ 2n 2 670,-
Paris ★★★★ 3n 4 695,-

Søk etter reiser til Paris

Kart

Paris

Reisemål i Paris

Andre reisemål i Frankrike