Bilde av Marokko

Marokko

Marokko ligger i Afrikas nordvestre hjørne med flere herlige turistdestinasjoner. Norwegian flyr direkte til badebyen Agadir og eksotiske Marrakesh. Marokko er en salig blanding av lange strender, ørken, høye fjell, basarer, orientalsk kultur og spennende severdigheter. Mixet med en sterk innflytelse fra Europa gjør at Marokko er noe av det mest spennende man kan besøke innenfor rimelig flytid. Klimaet er behagelig hele året og ganske solsikkert.

Eksotisk, myteomspunnet og direktefly fra Norge til Marokko

Matkulturen har spor etter den franske kolonitiden, så her finnes det mange trivelige caféer og bra restauranter. Man kan nyte god mat og god drikke til vennlige marokkanske priser. Både Agadir og Marrakesh har europeiske bydeler hvor matkulturen står sterkt. Shoppingen er bra, rimelig og gøy i de eksotiske basarene. Populære kjøp er smykker, lærvarer, tepper, lamper, kunsthåndverk og keramikk. I basarene får man også kjøpt spennende lokale matretter.

Marokko passer godt for alle som vil ha sol, bad og spennende utflukter. Agadir og Marrakesh kan kombineres da det er kun 2,5 timer kjøring mellom destinasjonene. I fastetiden under Ramadan endres åpningstidene i butikker og banker, men i turistområder går livet stort sett som normalt.

Les mer om Marrakesh og Agadir.

Søk etter reiser til Marokko

Vær og klima

Prognose for Marokko:

Fly + Hotell

Marrakesh ★★★ 7n 3 504,-
Agadir ★★★ 7n 4 515,-
Taghazout ★★★ 7n 4 572,-
Essaouira ★★★★★ 4n 5 772,-

Søk etter reiser til Marokko

Kart

Morocco

Reisemål i Marokko

Andre reisemål i Syden og storbyer i Europa