Indonesia

Indonesia ligger på Ekvator, og har et tropisk klima med stabile temperaturer på 28-32 grader hele året. Landet er fremdeles blant de rimeligste i Sørøst-Asia, og man kan både spise og leve bra for en billig penge.

Eksotiske Indonesia, et uoppdaget paradis

Indonesia er en demokratisk republikk, som med sine 18.000 øyer er et av verdens mest folkerike land. Til tross for dette er store deler av øyriket både ubebodd og urørt. Her finnes det hele 167 vulkaner som fremdeles er aktive. Det rike jordsmonnet dette skaper har gitt et svært variert dyre- og planteliv, og gjør det til et mekka for natur- og dyrefrelste.

Indonesia har fire store sentrale øyer; Java, Sumatra, Bali og Lombok, hvorav de to sistnevnte har mest turisme. Begge øyene har egne internasjonale flyplasser, og særlig Bali har et godt utbygget rutenett. Fra Norge kan man reise til Bali med bare ett flybytte underveis.

Landet ligger på Ekvator, og har et tropisk klima med stabile temperaturer på 28-32 grader hele året. Den tørreste sesongen er fra april til oktober, men ulike øyer kan ha lokale variasjoner.

Populære aktiviteter i Indonesia er dykking og snorkling, surfing, sykling og fotturisme.

Landet er fremdeles blant de rimeligste i Sørøst-Asia, og man kan både spise og leve bra for en billig penge. Lunsj for to trenger ikke koster mer enn 30 kr.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Denpasar ★★★ 10n 9 364,-
Ubud ★★★ 10n 9 393,-
Bali ★★★★ 10n 9 749,-
Lovina ★★★ 10n 10 258,-
Pantai Kuta ★★★★ 7n 10 692,-
Nusa Dua ★★★★ 14n 12 325,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Indonesia
kalender DagDag NattNatt BadBad