Tsjekkia

Tsjekkia er et populært turistmål og da særlig hovedstaden Praha som står på UNESCOs liste over kulturminner. Landet er flatt land og passer perfekt for sykkelferier. Omkranset av fjell er det også glimrende forhold for ski og vintersport

Opplev populære Tsjekkia

Tsjekkia har de siste årene blitt et populært turistmål og da særlig hovedstaden Praha som også står på UNESCOs liste over verdens kulturminner.  Landet er flatt land og passer perfekt for sykkelferier. Omkranset av fjell er det også glimrende forhold for ski og vintersport. Flere elver renner gjennom landet, bl.a. Moldau.

Tsjekkia har mange overnattingsmuligheter og et stort utvalg av campingplasser. Etter Berlinmurens fall i 1989 har landet blomstret og det har kommet mange nye tilbud.

Den offentlige kommunikasjonen i Tsjekkia er godt utbygd og ofte rimelig å benytte.- Transportnettet er derfor en ypperlig måte å se landet på.

Frommer’s (EN)

Wikipedia (NO)

Czech Tourism (EN)
Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Prague ★★★ 4n 1 734,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Tsjekkia
kalender DagDag NattNatt BadBad