Bulgaria

De fleste som reiser til Bulgaria besøker Varnakysten eller Burgaskysten. Bulgaria er et prisvennlig alternativ til de mer kjente turistdestinasjonene ved Middelhavet. For du finner også lys, fin sand, sol og bad, og milelange strender i Bulgaria også!

Både Burgaskysten og Varnakysten ligger ut mot Svartehavet. Høysesongen er fra juni t.o.m. august stort sett de fleste stedene.

Burgaskysten

På den sørlige delen av Bulgarias kyst ligger Burgas og flere andre badesteder. Her finner du blant annet Sunny Beach, Sveti Vlas, Elenite og Nessebar.

Burgas by er den fjerde største byen i Bulgaria. Her får du sjarmerende områder, arkitektur, god mat og billige varer! Det er en levende by med kafeer, parker og handlegater.

Sunny Beach er bred med finkornet sand, langgrundt og blir ryddet hver kveld. I høysesongen kan Sunny Beach være hektisk med mye turister, liv og røre. Sveti Vlas er et fint alternativ for de som ikke ønsker så mye mennesker som i Sunny Beach. Den lille byen ligger kun 5 km unna!

Varnakysten

På den nordre delen av Svartehavskysten finner du Varnakysten, med byer som Albena, Golden Sands og St Konstantin.

Albena ble bygget som en ren ferieby, og åpnet i 1969. Stranden langgrunn, seks kilometer lang og vannet er krystallklart. Her er det en rolig atmosfære. I tillegg er strandpromenaden bilfri, så her er det gode muligheter til å nyte kvelder i ro.

Varna er Bulgarias tredje største by, og en levende by på samme måte som Burgas. Golden Sands er badebyen som ligger rett nord for Varna. Golden Sands er Bulgarias nest største turiststed, etter Sunny Beach.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart