India

India er det største landet på det Indiske subkontinent og er veldig variert, både geografisk og kulturelt. Landet har høye snødekte fjell, dype jungler, glohet ørken og tropiske strender.

Forføreriske India, kontrastenes land

India er det største landet på det Indiske subkontinent, og verdens andre mest folkerike land etter Kina.

Det er veldig variert, både geografisk og kulturelt. Landet har høye snødekte fjell, dype jungler, glohet ørken og tropiske strender.

Med en historie som daterer flere tusen år tilbake, er dette landet utrolig spennende å utforske. Storslåtte palasser og majestetiske templer har blitt reist under de mange dynastiene og kongedømmene, og India har for mange blitt ett av de stedene man “må” besøke i løpet av livet.

Om man reiser til India på familieferie eller parferie, og vil konsentrere seg om et mindre område, er Goa en populær destinasjon. Lange, herlige strender omkranset av kokospalmer, kombinert med lavt prisnivå, god standard og

varierte utfluktsmuligheter gjør Goa til en av de mest besøkte destinasjonene i landet.

India ligger også litt nærmere enn mange av de andre landene i Sørøst-Asia, og er derfor et godt valg om man vil unngå 10-timers flyturer fra Europa.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Norra Goa ★★ 14n 11 918,-
Södra Goa ★★★★★ 14n 19 969,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for India
kalender DagDag NattNatt BadBad