islands

Like utenfor Krabi ligger det en rekke eksotiske øyer som man bør få med seg under ferieoppholdet. Her finner du de desidert beste strendene og det er ypperlig forhold for dykking og snorkling.

Spennende øyopplevelser og kritthvite strender i Thailand

Like utenfor Krabi ligger det en rekke eksotiske øyer som man bør få med seg under ferieoppholdet. Flere av øyene kan man skimte i horisonten fra Ao Nang. Størst interesse er det for øyene Poda Island, Chicken Island og Tub Island. Sammen med et besøk på Ao Railay utgjør de en veldig populær Four Islands utflukt fra Ao Nang. Den kan enten gjennomføres med speedbåt eller med de mer sjarmerende longtail båtene.

Poda Island ligger 25 minutter fra Ao Nang og er en av de typiske øyene med palmetrær og kalksteinklipper. Øya har kanskje den fineste stranden i hele Krabi og spennende korallrev for snorklere. Man finner både bar og restaurant på øya.

Chicken Island er øya med den karakteristiske fjellformasjonen som ligner på hodet til en kylling? Her er det en nydelig strand, restaurant og muligheter for snorkling. Ved lavvann dukker opp sandbanker som på en fascinerende måte lager en “bro” over til Tub Island. Bemerk at det kan være mye turister her i høysesongen.

Hong Island ligger noe lengre unna og er ofte en utflukt i seg selv. Den består av en rekke kalkstein øyer og noen utrolig flotte strender. For de som bor i Klong Muang (Tubkaek Beach) så er ikke Hong Island mer enn 20 minutter unna.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Reykjavik ★★★ 3n 3 216,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Island
kalender DagDag NattNatt BadBad