Polen

Polen har kyst mot Østersjøen med lange hvite sandstrender og mange små hyggelige byer. Maten som serveres er nydelig og boforholdene er av høy klasse.

Hvite sandstrender og små hyggelige byer i Polen

Polen er ett av våre nærmeste naboland, men er for mange forsatt uoppdaget. Når man reiser til Polen er det mye å se og gjøre. Store kulturopplevelser, travel shopping eller være med på alle slags aktiviteter fra skisport til hestesport. Storbyferie i hovedstaden Warszawa er et godt alternativ til en rundreise.

Besøk gjerne noen av de mange kur/spabyene. Her er det flotte spa-anlegg som vil kunne gi deg uforglemmelig øyeblikk av velvære og avslapping. Langs kysten av Østersjøen strekker det seg lange hvite sandstrender og små hyggelige byer. Det beste er at her kan du unne deg det lille ekstra uten å ruinere reisekassen. Maten som serveres er nydelig og boforholdene er av høy klasse.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Gdańsk ★★★ 2n 358,-
Sopot ★★★ 3n 518,-
Krakow ★★★ 3n 582,-
Gdynia ★★★ 3n 874,-
Warsaw ★★★ 3n 1 489,-
Katowice ★★ 3n 1 714,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Polen
kalender DagDag NattNatt BadBad