mexico

Mexico har nydelige strender, spennende mat, storslagen arkitektur og historie. Mayarivieran er det mest kjente turistområde, og består av flere store og små turistbyer og milevis med strender mot Karibiahavet.

Solen skinner alltid i Mexico

Mexico har de siste årene seilt opp som en av nordmenns vinterfavoritter. Og det er ikke uten grunn at stadig flere legger ferien til dette eksotiske landet. Mayarivieran er det mest kjente turistområde, og består av flere store og små turistbyer og milevis med strender mot det karibiske hav. Cancun og Playa del Carmen er de to mest kjente reisemålene, og ligger ikke langt fra flyplassen.

Foruten noen av områdets aller flotteste strender, kan Mayarivieran skimte med – nettopp- Mayaruiner I form av store byggverk, pyramider og skulpturer som er flere tusen år gamle. Disse ligger spredt rundt, og en av de mest kjente pyramidene, Chichen Itza, ligger et par timers kjøring fra kysten. Dette er utflukter som er enkle å ordne på forhånd, og morsomt for hele familien.

Barn vil trives i Mexico. De større hotellene og resortene vet å sette pris på de minste, og her tilbys ofte både barneklubber og barnepass. I tillegg er en rekke av hotellene all inclusive, noe som gjør familieferien til en avslappende affære der lommeboken kan bli igjen på rommet.

Med sitt gode klima kan landet besøkes hele året, men september til november er orkansesong som kan medbringe en del ruskevær. Beste sesong er fra desember til august.

I vinterhalvåret går det ukentlige fly til Mexico fra Norge, mens det i sommerperioden er mulig å reise med ett flybytte.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Playa del Carmen ★★★ 7n 9 187,-
Cancún ★★★★ 14n 10 243,-
Akumal ★★★ 4n 11 101,-
San Miguel de Cozumel ★★★★ 7n 12 053,-
Tulum ★★★★★ 7n 13 818,-
Isla de Holbox ★★★ 14n 14 127,-
Puerto Aventuras ★★★ 14n 14 957,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Mexico
kalender DagDag NattNatt BadBad