Montenegro

Montenegro er et lite land og det perfekte reisemålet for alle som vil oppleve noe. Her kan du ta morgenbad i havet, spise lunsj ved en vakker innsjø og ha en flott fottur fjellterreng om ettermiddagen

Montenegro er det perfekte reisemålet

På et lite landområde ved Adriaterhavet, med høye fjell og nydelige innsjøer, en turkisblå kystlinje med vakre strender ligger Montenegro. Et lite land som er det perfekte reisemålet for alle oss som vil oppleve noe. Her kan du ta ditt morgenbad i havet, spise lunsj ved en vakker innsjø og ha en flott fottur fjellterreng om ettermiddagen

Fra gammelt av var Montenegro en del av Jugoslavia og ble en del av Serbia etter Balkankrigen og fikk sin egen uavhengighet i 2006. Men dette lille landets historie strekker seg helt tilbake til 1100-tallet.

Montenegro er mange koselige små byer du kan besøke. Hovedstaden Podgorica er vel verd et besøk. Tar du turen innover i landet har du mulighet for å besøke flere store nasjonalparker.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud - Fly + Hotell

Petrovac na Moru ★★★★ 7n 18 849,-
Becici ★★★★★ 7n 20 184,-
Budva ★★★★ 7n 21 997,-

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Montenegro
kalender DagDag NattNatt BadBad