Bilde av Bangkok

Bangkok

Smilets land Thailand er et favorittreisemål og kan tilby alt fra storbyliv og business i Bangkok til trekking i fjellene i nord, eller bad, sol og avslapping lenger sør.

Bangkok er inngangsporten til smilets land Thailand. Dette er et feriereisemål for stadig flere av oss. Det er mange billige flybilletter til Bangkok som er et fint utgangspunkt for videre reising rundt i dette vakre landet enten det er med fly, buss eller tog.

Det er rimelig å leve i Thailand enten det gjelder hotellovernatting, mat og drikke både i Bangkok eller på et av de deilige ferieparadisene som Koh Samui, Phuket eller Krabi. Dette er kjente og kjære reisemål og man kommer seg enkelt dit fra Bangkok.

Det er mange som reiser til Bangkok for innkjøp av tekstiler, brukskunst, sko og klær, det er meget rimelig og utvalget er enormt. I Bangkok og Thailand forøvrig flommer det over av kopimerkevarer å få kjøpt til en billig penge. Har man ønske om en ny fin dress eller kjole kan man i Bangkok oppsøke skreddere som syr et antrekk på dagen om man vil.

Det er stadig flere som kjøper seg et bosted i Bangkok eller andre områder i Thailand. Det er ennå mulig å gjøre et skikkelig boligkupp enten det gjelder en leilighet i Bangkok eller annet sted i Thailand. Sol, varme, bading, avslappende dager, smilende vennlige og gjestfrie mennesker er noe av det man forbinder med Bangkok og Thailand.

Hvis man ennå ikke har besøkt dette vakre landet med de hyggelige, vennlige og gjestfrie menneskene er det snart på tide å reise til Bangkok.

Søk etter reiser til Bangkok

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Bangkok:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 31°C 20°C 27°C
Februar 32°C 22°C 28°C
Mars 33°C 24°C 29°C
April 35°C 25°C 30°C
Mai 33°C 25°C 30°C
Juni 32°C 24°C 30°C
Juli 32°C 24°C 30°C
August 32°C 24°C 29°C
September 31°C 24°C 29°C
Oktober 31°C 24°C 30°C
November 30°C 22°C 30°C
Desember 30°C 25°C 29°C

Prognose for Bangkok:

Fly + Hotell

Sukhumvit ★★ 6n 10 340,-

Søk etter reiser til Bangkok

Kart

Bangkok

Andre reisemål i Sentral-Thailand