Ut på tur, og likevel sur?

Ut på tur, og likevel sur?

Publisert: 2024-03-04 - Oppdatert: 2024-03-04

Ingen liker at det regner i ferien.

Heldigvis er det lett å gjøre noe med, og det trenger ikke koste mer enn en hyttetur. Kanskje tvert imot, for vi vet jo at dårlig vær kan gå hardt utover lommepengene.

Her er noen av våre billige favoritter – med solgaranti:

De beste tilbudene på pakkereiser med fly og hotell til Syden

Durres, Albania
Durres, Albania

Albania

– med direkte fly til en spennende nykommer

Ryktene sier at Albania er et ferieland vi bør ta på alvor. Fordi landet har like flotte strender som naboene Hellas og Kroatia, kysten er vakker og havet er minst like krystallklart. Og – det er billig å feriere her.

At det blir stadig lettere å fly hit er en god indikasjon på at dette er et reisemål som er ‘up and coming’. Denne sommeren går det direkte fly flere dager i uka allerede fra mai. Og OBS: det er en hel del røde dager i mai…

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Albania

På ferie med vennegjengen?
På ferie med vennegjengen?

Bulgaria

– for vennegjengen og familien

Bulgaria passer for absolutt alle. Vennegjengen kommer garantert til å trives i Sunny Beach, og siden stranden er svært barnevennlig er det mange barnefamilier som også trives god her. I Golden Sands er det bra med uteliv, og vil du ha det roligere er Albena et godt valg. Vakre strender og lavt prisnivå er det uansett hva du velger.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Bulgaria

I Sopot er det Syden-stemning i juli og august
I Sopot er det Syden-stemning i juli og august

Gdansk og Sopot

Den Polske Rivieraen

Midt på sommeren er det kort vei til Syden, for i juli og august er det nemlig sydenstemning i Sopot. Noen går så langt som å kalle Sopot for Polens St. Tropez pga flotte strender, gode restauranter og et variert og livlig natteliv.

Selvfølgelig er det hyggelig i Sopot på andre tider av året også, og med kort vei til sjarmerende Gdansk gjør det kanskje ingenting at det ikke er Sydentemperaturer hele året.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Gdansk og Sopot

Oludeniz på Tyrkias Middelhavskyst
Oludeniz på Tyrkias Middelhavskyst

Tyrkia

Den turkise kysten

Det ene vakre reisemålet ligger ligger ved siden av det andre langs hele Antalya-kysten, fra Kemer i vest via storbyen Antalya og østover mot BelekSide og Alanya. Reiser du i hit før skoleferien begynner er det ekstra billig, samtidig som klimaet er på det aller mest behagelige.

OBS: med så mange direkte fly allerede i mai er det lett å utnytte røde dager maksimalt, så får du ekstra mye ferie uten å bruke dyrebare feriedager.

De beste prisene på pakkereiser med fly og hotell til Antalya-kysten