Fuengirola er kjent for sin lange, herlige strand og store tilbud av aktiviteter

Fuengirola er kjent for sin lange, herlige strand og store tilbud av aktiviteter

Fuengirola

Fuengirola er en av Costa del Sol, eller solkystens, mest populære reisemål. Mye takket være den lange herlige stranden med flott strandpromenade og mange restauranter.

Her er det aktiviteter for absolutt hele familien, og liker du å shoppe har du kommet til rett sted. Her ligger nemlig solkystens største marked som holder åpent tirsdager, men ikke nok med det for her finner du også et bredt utvalg av designerbutikker. Klimaet er herlig hele året, og mange frosne nordboere tilbringer vinteren her år etter år. 

Strandliv, sol og bad

Stranden i Fuengirola er 8 kilometer lang og gyllen med finkornet sand. Her er det solstoler og parasoller til leie og et stort antall strand- og vannsportaktiviteter til glede for alle som er glade i å være aktive. Langs stranden går en lang, flott strandpromenade med massevis av kaféer, barer og ikke minst fisk- og skalldysrestauranter.

Restauranter og fornøyelser

Langs hele Paseo Maritimo ligger det en energisk samling av barer, puber og kaféer, og i sidegatene rundt Plaza de la Constitucion, som er byens største torg, ligger det et godt utvalg av restauranter med herlig andalusisk stemning, gode tapasbarer og flere hyggelige bodegaer. Nattelivet i er pulserende og det finnes et bra utvalg av diskotek og nattklubber som holder åpent helt til sola står opp.

Aktiviteter og utflukter

Fuengirola ligger mellom torremolinos og Marbella og det er ikke langt ikke langt herfra til kjente og spennende steder som Sevilla, Córdoba, Granada, Gibraltar og Málaga. I dette området er det svært mange flotte golfbaner med meget høy internasjonal standard. Hotellene i området har ofte golfservice. Mellom byene Fuengirola - Torremolinos - Málaga går det tog. Toget går ikke til Marbella, men bussnettet er velutviklet. Reiser man hit med barn kan det være fristende å leie en bil å besøke tivoli, badeland og dyreparker som det ligger flere av langs kysten.

Søk etter reiser til Fuengirola

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Fuengirola:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 17°C 9°C 15°C
Februar 17°C 9°C 14°C
Mars 19°C 11°C 15°C
April 20°C 12°C 15°C
Mai 23°C 15°C 17°C
Juni 27°C 19°C 18°C
Juli 29°C 21°C 21°C
August 30°C 22°C 22°C
September 28°C 20°C 21°C
Oktober 24°C 16°C 19°C
November 20°C 12°C 17°C
Desember 17°C 9°C 16°C

Prognose for Fuengirola:

Andre reisemål