Bilde av Disneyland Resort Paris

Disneyland Resort Paris

Disneyland Resort Paris er en av de mest populære fornøyelsesparkene i Europa. Parken åpnet dørene 12. april i 1992 og har siden vært et høyt elsket reisemål for familier og besøkende i alle aldre.

Beliggenhet Disneyland Paris

Parken ligger i Marne la Vallée, ca. 30 km øst for Paris. Den består egentlig av to parker som er Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Disneyland Park er som navnet sier, selve parken med ikoniske attraksjoner mens mens Walt Disney Studios er bygget etter en modell av Disney1s Hollywood Studios og har temer fra filmens verden.

Disneyland Park og Walt Disney Studios Park

I Disneyland Park er den klassiske Disneyparken med attraksjoner som Sleeping Beauty Castle, Space Mountain, og Pirates of the Caribbean. Her kan man bl.a. utforske forskjellige tematiserte områder, som Fantasyland, Adventureland, Tomorrowland og mye, mye mer.

Walt Disney Studios Park gir et spennende innblikk bak kulissene av filmproduksjoner. I tillegg kan du besøke attraksjoner som Tower of Terror eller Rock 'n' Roller Coaster.

Aktiviteter og opplevelser

Disneyland Resort Paris har et nærmest uendelig tilbud av aktiviteter, fra svært adrenalinfylte berg- og dalbaner til sjarmerende og barnevennlige turer. Noen av de mest populære er Big Thunder Mountain, Phantom Manor og Buzz Lightyear Laser Blast. Parken tilbyr spektakulære show og forestillinger, parader og fyrverkeri.

Restauranter og overnatting

Disneyland Resort Paris har et bredt utvalg av restauranter, kaféer og matboder som serverer mat fra alle verdenshjørner. I tillegg er det mulig å overnatt inne i parken for de som ønsker det. Parken tilbyr både luksuriøse hoteller, tematiserte resorter og rimeligere overnatting.

Søk etter reiser til Disneyland Resort Paris

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Disneyland Resort Paris:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 7°C 1°C
Februar 8°C 2°C
Mars 12°C 4°C
April 14°C 5°C
Mai 19°C 9°C
Juni 22°C 12°C
Juli 24°C 13°C
August 25°C 13°C
September 21°C 11°C
Oktober 16°C 8°C
November 10°C 4°C
Desember 8°C 2°C

Prognose for Disneyland Resort Paris:

Andre reisemål