Soloppgang over stranden i Playa del Ingles

Soloppgang over stranden i Playa del Ingles

Playa del Ingles

Playa del Ingles er det mest kjente feriestedet på Gran Canaria og kanskje det mest kjente stedet av alle reisemålene på Kanariøyene. Hit har nordmenn reist på ferie i flere tiår og mange kommer fortsatt tilbake hit minst en gang i året.

Grunnen er enkelt. Det er et godt klima her og det er enkelt å feriere i Playa del Inglés, rett og slett fordi du har alt du trenger her. Her er en flott, lang strand og et enormt tilbud av restauranter, butikker og underholdning.

Strand, strandpromenade og sanddyner

Stranden i Playa del Inglés er like flott og imponerende som den alltid har vært. Den er ca 5 kilometer lang, gylden og finkornet og går hele veien fra San Augustin i nord til Maspalomas og den lille ørkenen med sanddynene i sør. Langs strandpromenaden ligger det rikelig med kaféer, barer, restauranter og tapasbarer. 

Shopping, restauranter  og fornøyelsesliv

Det finnes det flere store shoppingsentre og mengder av små butikker i Playa del Ingles, ikke bare langs strandpromenaden men også høyere opp i byen. Utvalget er stort. Det samme gjelder tilbudet av restauranter. Her finnes mat fra hele verden med lokale tapasbarer, pizzarestauranter, internasjonalt kjøkken og lekre fisk- og skalldyrrestauranter i en god blanding. Har du hjemlengsel er det ikke noe problem å få tak i hverken kjøttboller eller grovt brød. For de som liker å være oppe hele natten er tilbudet like stort med et nærmest uendelig utvalg av barer, diskotek og nattklubber.

Utflukter

Gran Canaria er en svært variert og forholdsvis liten øy. Med buss eller leiebil er det enkelt å dra rundt på spennende utflukter i området, enten det er inn til storbyen Las Palmas by, langs kysten til vakre Puerto de Mogan eller innover i det vakre fjellandskapet.

Søk etter reiser til Playa del Ingles

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Playa del Ingles:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 21°C 15°C 21°C
Februar 21°C 15°C 20°C
Mars 22°C 15°C 20°C
April 22°C 16°C 20°C
Mai 23°C 17°C 21°C
Juni 25°C 19°C 22°C
Juli 26°C 20°C 22°C
August 27°C 21°C 23°C
September 27°C 21°C 24°C
Oktober 26°C 20°C 24°C
November 24°C 18°C 23°C
Desember 22°C 16°C 21°C

Prognose for Playa del Ingles:

Andre reisemål