Hurghada

Hurghada er et moderne feriested og hit kommer besøkende fra hele verden. Her finner du langgrunne sandstrender. bra shopping, mange restauranter, barer og diskotek.

Solferie i Hurghada

I løpet av de 10 siste årene har Hurghada utviklet seg til et moderne feriested. Hit kommer besøkende fra hele verden, mange for å dykke. Ikke minst kan du besøke severdigheter som pyramider, tempel og muséer. Hele distriktet Hurghada innlemmer flere landsbyer som nå er nydelige turistresorter.

Her ved Rødehavets kyst er det langgrunne og finkornede sandstrender. Mange av strendene eies av hotellene. Et lite tips er å bruke badesko her.

Utenfor Hurghada ligger det flere små øyer man kan besøke. Her finner du noen av de fineste strendene i området, og det er ypperlig å snorkle rundt de mange korallrevene.

Shoppingen i Hurghada er bra. I Sakala-området ligger det mange butikker og i Down Town er det berømte markedet. Fredag er helligdag i Egypt, så da er de fleste butikker stengt. På hverdagene er det siesta mellom kl 14 og kl 18.

Det meste av fornøyelseslivet finner du i Sakala-området. Men mange av de større hotellene har også egne diskotek.

Kommunikasjonen er billig og bra med både taxi og minibusser. Husk bare å bli enig med sjåføren om prisen før turen. Avstanden mellom Hurghada og flyplassen er ca 7 km.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Hurghada
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 24°C 13°C 16°C
Feb 25°C 13°C 17°C
Mar 25°C 13°C 19°C
Apr 29°C 17°C 22°C
Mai 33°C 24°C 26°C
Jun 37°C 26°C 29°C
Jul 38°C 26°C 29°C
Aug 38°C 26°C 29°C
Sep 34°C 26°C 28°C
Okt 30°C 22°C 25°C
Nov 28°C 18°C 21°C
Des 23°C 15°C 17°C
Prognose for Hurghada