Kardamena

Kardamena er et idyllisk lite feriested på øya Kos. Den lange stranden innbyr til soling og lek, og langs strandpromenaden ligger koselige tavernaer, restauranter og barer. Dette er virkelig et sted for en familieferie hvor alle kan trives

Kardamena er et idyllisk lite feriested sør på øya Kos.

Her er det koselige tavernaer, restauranter og barer ved strandpromenaden. Dette er virkelig et sted for en deilig familieferie hvor alle kan trives. Den lange stranden innbyr til soling og lek, det er langgrunt med trygge badeforhold og mange vannsportsaktiviteter du kan delta i. Det er også en flott badepark på stedet som egner seg like godt for små og store.

Vil du ta avstikkere fra strandlivet er en tur opp til kos by og vandre rundt i brosteinslagte gater med mye atmosfære og kultur å anbefale. Et annet alternativ er å bli med på en av båtene til den vulkanske øya Nissyros.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Kardamena
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 7°C
Feb 16°C 8°C
Mar 17°C 9°C
Apr 21°C 12°C
Mai 25°C 15°C
Jun 30°C 19°C
Jul 32°C 21°C
Aug 33°C 22°C
Sep 29°C 19°C
Okt 25°C 15°C
Nov 21°C 12°C
Des 17°C 9°C