Reiseguide Maspalomas

Maspalomas ligger sør på Gran Canaria og har en av de flotteste strendene i området. Her finner du blant annet Spanias eneste ørken, et stort utvalg av underholdning, og et yrende liv. Nærhet til de andre feriebyene gjør at du enkelt kan reise rundt og oppleve mer mens du er her.

Aktiviteter i Maspalomas

Byen Maspalomas brukes ofte om området sør på Gran Canaria. Dette innebærer i tillegg byene San Augustin, Meloneras og Playa del Inglés. Maspalomas har en fire kilometer lang strand med gyllen korallsand, og byen er en grønn, flat oase omringet av et magisk ørkenlandskap.

I området rundt Maspalomas finner man flere kjøpesentre med butikker, barer og restauranter. I tillegg har byen et stort marked med yrende liv flere dager i uken.

På dagtid kan du ta for eksempel ta en tur til Palmitos Park, som er en flott dyrepark med hovedvekt på fugler. En annen aktivitet er å ta med barna til badelandet Aquapark, eller dra på tivoli med underholdning for hele familien.

Natur og omgivelser

Om du vil utforske mer av Maspalomas og området rundt, er en tur opp til historiske Fataga å anbefale. På veien dit finner du urbefolkningsmuseet El Mundo Aborigen, som viser hvordan urbefolkningen på Gran Canaria både bodde og levde.

I tillegg til vann- og strandaktiviteter, og biltur med leiebil kan Gran Canaria også tilby gode turstier og ypperlige muligheter for både å gå turer i terreng, og sykle terreng og landevei.

Maspalomas er kun 30 kilometer unna flyplassen i Las Palmas, altså omtrent en halvtimes kjøring. Avstandene til andre byer i området er kort, så det er lett å komme seg rundt for å oppleve andre steder.

 

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Maspalomas
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 21°C 15°C 21°C
Feb 21°C 15°C 20°C
Mar 22°C 15°C 20°C
Apr 22°C 16°C 20°C
Mai 23°C 17°C 21°C
Jun 25°C 19°C 22°C
Jul 26°C 20°C 22°C
Aug 27°C 21°C 23°C
Sep 27°C 21°C 24°C
Okt 26°C 20°C 24°C
Nov 24°C 18°C 23°C
Des 22°C 16°C 21°C
Prognose for Maspalomas