Fyrtårnet mellom Maspalomas og Meloneras. Meloneras har lekker strandpromenade og flotte luksushoteller.

Fyrtårnet mellom Maspalomas og Meloneras. Meloneras har lekker strandpromenade og flotte luksushoteller.

Meloneras

Meloneras eller Costa Meloneras (Meloneras-kysten) ligger like vest for de velkjente sanddynene i Maspalomas. Dette er et lite sted med kort vei til stranden, en flott strandpromenade og flere luksushoteller.

Strand

Stranden i Meloneras er ikke så stor men den er velholdt og er en av de eldste, naturlig strendene i området. Ikke langt unna ligger Maspalomas-stranden som er bred og flere kilometer lang, og strekker seg hele veien til Playa del Inglés. En del av Maspalomas er området som gjerne kalles lille Sahara eller en mini-ørken, med de spektakulære, bølgende og svært fotogene sanddynene. Her kan du slenge ut håndkleet mellom sanddynene, eller på stranden nede ved havet hvor det er både solstoler og parasoller. 

Shopping og restauranter

Det finnes flere butikker med velkjente merkeklær og varer i luksusklassen samt et godt utvalg av restauranter og barer i området rundt strandpromenaden. Her er det hyggelig å sitte ned med en matbit eller noe godt å drikke mens man nyter havutsikten. Shoppingsenteret Varadero ligger i enden av strandpromenaden og tilbyr først og fremst varer for de litt kresne. Meloneras er likevel et ganske lite sted. Ønsker du flere tilbud og større variasjon er det kun 10 minutter med taxi eller lokalbussen inn til Playa del Ingles.

Luksushoteller

Hotellene i Meloneras er for det meste store anlegg i luksusklassen. De fleste tilbyr spa, treningsrom, flere bassenger, restauranter, barer og underholdning i tillegg til fantastiske rom og suiter.

Søk etter reiser til Meloneras

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Meloneras:

DagDag NattNatt BadBad
Januar 21°C 15°C 21°C
Februar 21°C 15°C 20°C
Mars 22°C 15°C 20°C
April 22°C 16°C 20°C
Mai 23°C 17°C 21°C
Juni 25°C 19°C 22°C
Juli 26°C 20°C 22°C
August 27°C 21°C 23°C
September 27°C 21°C 24°C
Oktober 26°C 20°C 24°C
November 24°C 18°C 23°C
Desember 22°C 16°C 21°C

Prognose for Meloneras:

Andre reisemål