Monte Gordo

Monte Gordo har et bra utvalg av restauranter, men er definitivt ikke noe partysted. Byen og området har mye å tilby og den 18 km lange badestranden er langgrunn og barnevennlig.

.

Den sjarmerende småbyen Monte Gordo

Bare 3 km fra grensen mot Spania ligger denne sjarmerende småbyen. Til tross for en ekspanderende utvikling, har Monte Gordo ennå ikke blitt ødelagt av masseturisme og lokale fiskere bringer inn sine fangster som de har gjort i uminnelige tider.

Monte Gordo ligger litt mer tilbaketrukket fra det åpne Atlanterhavet enn de andre byene på Algarvekysten. Denne østlige delen av Algarve er veldig forskjellig fra den vestre delen. Her er landskapet flatere og strendene er omkranset av sanddyner istedenfor klipper. Derfor er badetemperaturene de beste i hele Portugal, og den 18 km lange badestranden er langgrunn og barnevennlig.

Monte Gordo har et bra utvalg av restauranter, men er definitivt ikke noe partysted. Byen og området har mye å tilby for deg som vil ha en aktiv ferie. Det er flere golfbaner i området og du kan bli med på båttur på Guadiana-elva eller biltur til innsjøene nord for byen. Dessuten er det et bredt tilbud av ulike vannsportsaktiviteter.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Monte Gordo
kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 16°C 7°C 17°C
februar 17°C 8°C 16°C
mars 18°C 9°C 16°C
april 20°C 10°C 18°C
mai 23°C 12°C 19°C
juni 26°C 16°C 21°C
juli 30°C 18°C 23°C
august 30°C 18°C 23°C
september 27°C 17°C 22°C
oktober 23°C 14°C 22°C
november 19°C 11°C 20°C
desember 17°C 9°C 18°C
Prognose for Monte Gordo