Ras al Khaimah

For deg som liker sol og varme, praktfulle hotellanlegg og spennende utflukter er Ras al Khaimah stedet å dra til. Her finner du lange sandstrender med krystallklart vann i Persiabukta,

Historiske Ras al Khaimah

Ras al Khaimah ligger i den nordlige delen av den arabiske halvøya, og har det mest varierte landskapet av de sju emiratene. Fra sandstrender med krystallklart vann i Persiabukta, strekker regionen seg innover frodige jordbruksområder for deretter å gli over i ørken med rød sand og ender opp i et majestetisk fjellområde. For deg som liker sol og varme, praktfulle hotellanlegg og spennende utflukter er Ras al Khaimah stedet å dra til.

Du kan ta del i et stort utvalg aktiviteter som dekker alt fra fjelleventyr, ørkencamping til golf- og dykkerkurs. I tillegg må nevnes at “Land of Pearls” er vel verd et besøk. Her får du omvisning i hele den fasinerende perleproduksjonen, fra verksted til “østersmunn”. Rams er en liten kystby som nettopp er kjent for sine perledykkere.

Om lysten til shopping skulle bli påtrengende, anbefales et av de store, rolige shoppingsentrene der du kan handle til en fornuftig pris. Dessuten vil et besøk på et av de store arabiske markedene bli en hyggelig og eksotisk opplevelse.

Denne emiraten er også kjent for sine utrolige spa-anlegg. Du finner dem både i hotellene langs kysten og inne i landet. Høydepunktet er likevel et besøk til de varme kildene i Khatt hvor du kan ta deg avslappende og terapeutiske bad.

I Ras al Khaimah har de gjennom arkeologiske utgravinger funnet bosettinger tilbake til år 3000 f.Kr. Du har muligheten til å bli bedre kjent med lokal historie gjennom museene og på utflukter til de historiske stedene.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Ras al-Khaimah
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 25°C 15°C 25°C
Feb 25°C 15°C 23°C
Mar 28°C 18°C 24°C
Apr 33°C 22°C 27°C
Mai 37°C 25°C 30°C
Jun 38°C 27°C 32°C
Jul 39°C 30°C 33°C
Aug 39°C 30°C 34°C
Sep 38°C 28°C 33°C
Okt 35°C 24°C 32°C
Nov 30°C 19°C 29°C
Des 26°C 16°C 26°C
Prognose for Ras al-Khaimah