Rhodos by

Rhodos by er livlig og har et hektisk natteliv med mengder av restauranter, barer og diskotek. Her er det også mange attraksjoner å velge mellom, bl.a. Stormesterens Palass, marmorstatuen "Afrodite fra Rhodos", moskeer, kirker, teater, parker og markeder.

Rhodos by har en herlig blanding av gammelt og nytt.

Rhodos by er livlig og har et hektisk natteliv med mengder av restauranter, barer og diskotek. Midt i sentrum ligger også en egen bargate for festglade ungdommer.

Gamlebyen er omkranset av en bymur og har en blanding av tyrkisk-, bysantinsk- og gresk arkitektur. Her er det mange attraksjoner å velge mellom, bl.a. Stormesterens Palass(-en festning i festningen), arkeologisk museum med marmorstatuen “Afrodite fra Rhodos”, moskeer, kirker, teater, parker og markeder. Kolossen på Rhodos sies å være et av antikkens syv underverker og statuen av solguden Helios i bronse skal ha stått plassert i småbåthavnen Mandraki. Historien sier at den sto med ett ben på hver side av havnen og at skipene passerte under. I Rhodos by finnes det massevis av koselige restauranter og tavernaer, samt en mengde forskjellige småbutikker. Fra den vakre Mandrakihavnen kan man også dra på forskjellige båtutflukter.

Foto: Roger Nabben & Marianne Maroni Block

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Rhodos by
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 15°C 9°C 19°C
Feb 15°C 9°C 17°C
Mar 17°C 10°C 17°C
Apr 20°C 13°C 18°C
Mai 24°C 16°C 21°C
Jun 28°C 20°C 24°C
Jul 30°C 22°C 27°C
Aug 31°C 23°C 28°C
Sep 28°C 20°C 27°C
Okt 24°C 17°C 25°C
Nov 20°C 13°C 22°C
Des 17°C 10°C 20°C
Prognose for Rhodos by