Skopelos

Skopelos er en frodig og vakker øy med en genuin gresk atmosfære. Øya har ikke den voldsomme turismen som mange av de andre greske øyene og har derfor blitt et paradis for barnefamilier og de som ønsker seg et rolig ferieliv.

Skopelos er en frodig og vakker øy med en genuin gresk atmosfære.

Den blir ofte omtalt som den grønne øya med pinjeskog, olivenlunder, fruktgårder og grønne jordbruksområder.

Skopelos har en kystlinje på til sammen 67 km. Noe er utilgjengelig på grunn av stupbratte klipper men på den sørlige delen finner du nydelige sandstrender som innbyr til et godt strandliv.

Øya har ikke den voldsomme turismen som mange av de andre greske øyene, så dette er et paradis  for barnefamilier og de som ønsker seg et rolig ferieliv.

Det er lett å komme seg rundt med leiebil eller offentlig transport og det finnes mange spennende og koselige småbyer en kan utforske. Ved siden av å være en historisk øy er den også kjent fra vår egen tid gjennom filmen “Mamma Mia” som ble spilt inn her.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Skópelos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 12°C 7°C
Feb 13°C 8°C
Mar 14°C 9°C
Apr 18°C 12°C
Mai 22°C 15°C
Jun 26°C 19°C
Jul 28°C 22°C
Aug 27°C 21°C
Sep 25°C 19°C
Okt 20°C 15°C
Nov 17°C 12°C
Des 14°C 9°C
Prognose for Skópelos