Torremolinos

Torremolinos har et mylder av aktiviteter fra strandliv med vannaktiviteter til golf. Når mørket senker seg over byen starter det aktive kvelds- og nattelivet med muligheter av alle kategorier.

Torremolinos ligger vakkert til på Costa del Sol

Byen var et av de første reisemålene hvor solhungrige skandinaver ville tilbringe sine feriedager. Her møtte turistene et varmt og hjertelig folk som tok imot dem med åpne armer.

Her lever de historiske tradisjonene hånd i hånd med det aktive bylivet. Historisk sett har befolkningsgrupper rundt hele Middelhavet vært bosatt på denne kyststrekningen opp gjennom historien. Hvert år feirer de ulike historiske festivaler hvor temaet er beseiringen av disse inntrengere. I sentrum av byen finnes flere av disse arkitektoniske minnesmerkene, deriblant forsvartårnet Torre de los Molinos, som byen har sitt navn etter.

Torremolinos har et mylder av aktiviteter du kan drive med i ferien, fra strandliv med vannaktiviteter til golf. Restaurantlivet har lange tradisjoner i dette området og du bør ha smakt på den lokal stekte småfisken. Den er nydelig. Når mørket senker seg over byen starter det aktive kvelds- og nattelivet med muligheter av alle kategorier.

Benalmadena ligger ca 3 km fra Torremolinos. Mellom Marbella og Torremolinos er det 45 km, og fra flyplassen i Malaga er det kun 8 km.

Søk, sammenlign, spar! restplass.no er en av Norges ledende søkemotorer for billige reiser, både med kort tid til avreise og lengre frem i tid. Her får du de beste tilbudene fra en mengde charterselskaper, flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klikk her for flere alternativer

Kart

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Torremolinos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan 17°C 9°C 15°C
Feb 17°C 9°C 14°C
Mar 19°C 11°C 15°C
Apr 20°C 12°C 15°C
Mai 23°C 15°C 17°C
Jun 27°C 19°C 18°C
Jul 29°C 21°C 21°C
Aug 30°C 22°C 22°C
Sep 28°C 20°C 21°C
Okt 24°C 16°C 19°C
Nov 20°C 12°C 17°C
Des 17°C 9°C 16°C
Prognose for Torremolinos