Hotel Corte dei Greci

Venezia, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Air condition
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,3/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Dette hotellet har en mest eksklusive beliggenhet 200 meter fra sentrum. Det tilbyr en ideell løsning for de som søker etter overnatting et steinkast fra Markusplassen (150 m) og dens høydepunkter, som Dogepalasset, Markuskatedralen og Sukkenes bro. Det er også det ideelle utgangspunktet for å nå alle steder av historisk interesse i byen som Rialtobroen (1 km), kunstgalleriet Accademia, Peggy Guggenheim-samlingen, Fenice Theatre, Ca'd'Oro Museum, Mirakelkirken og S. Zaccaria-kirken. Gjestene vil finne forbindelser til offentlig transport 250 m unna, og det er 2 km til sandstranden Lido. Venezia lufthavn ligger 5 km unna.

Hotellet ble bygget i 1600. 16 røykfrie rom, inkludert 2 juniorsuiter, enkeltrom og 13 dobbeltrom, ligger på 2 etasjer og kan nås med heis. Det flerspråklige personalet i resepsjonen i lobbyen står klare til å hjelpe deg med innsjekking og utsjekking. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og valutaveksling. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, barnevakt, barnepass, romservice, klesvask, myntvaskeri og hotellbuss. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. En balkong er blant standardfunksjonene til noen rom. Rommene har en dobbeltseng eller en king-size seng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe og minibar er også tilgjengelig. Ytterligere funksjoner inkluderer et kjøleskap, et minikjøleskap og en te- og kaffestasjon. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykerom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Komfortable solsenger er tilgjengelig på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert golf og ridning.

Spiseområdet inkluderer en restaurant og en bar. Bed and breakfast kan bestilles. Diettmåltider og glutenfrie måltider kan tilberedes på forespørsel. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider