Armada Istanbul Old City Hotel

Istanbul, Tyrkia

7 netter Vis på kart
Ving Fly+Hotell
Totalpris: 1000000
Se pris og bestill

Fasiliteter

  • Heis
  • Internett
  • Bar
  • Restaurant

Om hotellet

Armada Istanbul Old City Hotel ligger i hjertet av Istanbul og med et opphold her vil du være 10 minutters gange unna Sultanahmet-plassen og Hagia Sophia (Sophiamoskeen). Dette hotellet med hele 4 stjerner ligger 0,5 mi (0,8 km) unna Den underjordiske sisternen og 0,6 mi (0,9 km) unna Konstantinopels hippodrom.

Ta deg noe å spise på Armada Teras, en luksusrestaurant med en bar og matservering utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Gratis frokostbuffé serveres daglig fra kl. 07.30 til kl. 10.30.

Nyt utsikten fra en takterrasse og dra nytte av fasiliteter som gratis wi-fi og concierge-tjenester. Dette hotellet tilbyr også bryllupstjenester og TV på fellesområde.

Det kan pålegges avgifter for ekstra personer, og denne avgiften kan variere avhengig av overnattingsstedets egne regler.

Legitimasjon med bilde utstedt av offentlig myndighet samt et kredittkort kreves ved innsjekking for uforutsette utgifter.

Spesielle forespørsler avhenger av tilgjengelighet ved innsjekking og kan koste ekstra. Spesielle forespørsler kan ikke garanteres oppfylt. Navnet på kredittkortet som ble brukt ved innsjekking til å betale for tilfeldige utgifter, må være hovednavnet i reservasjonen av gjesterommet..

Vis på kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Beklager, ingen tilbud tilgjengelig

Vi kunne ikke finne noen tilgjengelige tilbud som kombinerer ønsket hotell og dato. Vennligst forsøk en annen reiseperiode, avreisedato eller reiselengde.

Tilbake til charter søket

Utreise
Hjemreise
Utreise

Hjemreise

Kart