Great Polonia Kraków Kazimierz

Krakow, Polen Flagget til Polen

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Flyplass Kraków (KRK): 19.1 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 1500

Om hotellet

Den fantastiske beliggenheten til dette hotellet gjør det til det ideelle valget for et besøk til Kraków, og gir gjestene enkel tilgang til de fleste av byens monumenter og landemerker til fots. Gjestene vil finne de nærmeste koblingene til det offentlige transportnettverket kun 200 m fra hotellet og det er 300 m fra Wisla-elven. Det er 1 km til Galeria Kazimierz, 1,5 km til sentrum og hovedmarkedet og 3 km til Kraków Glówny jernbanestasjon. Saltgruven i Wieliczka er 12 km, Auschwitz er 70 km og det er 100 km til Katowice og Czestochowa. Kraków lufthavn ligger 15 km unna.

Hotellet har 33 rom, inkludert 2 leiligheter, enkeltrom og 29 dobbeltrom, som ligger på 4 etasjer og kan nås med heis. Gjestene ønskes hjertelig velkommen av det flerspråklige personalet i den 24-timers resepsjonen i lobbyen. Inn- og utsjekking er tilgjengelig hele døgnet. Fasiliteter inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og minibank. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Rullestoltilpassede fasiliteter er tilgjengelig. Det er også en rekke butikker som gjør det mulig å spasere og surfe. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine kjrety i garasjen (mot en avgift) eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, medisinsk assistanse, en overføringstjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-opererte vaskeri og en skyttelbuss til hotellet. Gratis aviser er tilgjengelig. Forretningssenteret er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov og har en faksmaskin.

Klimaanlegg og individuelt justerbar oppvarming sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi tilbys også. En kveldsforberedelse av sengen gir gjestene ekstra komfort om kvelden. Tøfler er inkludert. Badene med hårføner og badekåper er utstyrt med dusj og badekar. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom, røykfrie rom og røykerom.

En solterrasse er et flott sted å fordrive timene. Fritidsaktiviteter og fasiliteter på hotellet inkluderer et treningsstudio, et spa, et dampbad og massasjebehandlinger eller, mot en avgift, en badstue.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert en spisesal, et frokostrom, en kaf og en bar. En røykfri restaurant med klimaanlegg, høye stoler og et eget område for røykere er tilgjengelig for gjestene. Bed and breakfast tilbys som et cateringalternativ. En rikholdig frokostbuffé garanterer en god start på dagen. Spesielle måltider, inkludert diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider