Hôtel de Bellevue Paris Gare du Nord

Paris, Frankrike Flagget til Frankrike

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Flyplass Paris CDG (CDG): 24.7 km (33 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Om hotellet

Hotellet ligger nær Montmartre og Sacré Coeur, og har privilegert direkte tilgang med metro til distriktet Champs Elysées, Les Halles, Operaen, store varehus, teatre og Paris' Stade France. Hotellet ligger 8 minutters gange fra Gare du Nord, og har en ideell beliggenhet for kunder som reiser med Eurostar, Thalys og TGV. Orly lufthavn og Charles de Gaulle internasjonale lufthavn ligger 18 km unna, og Paris Beauvais lufthavn ligger 110 km fra hotellet. Brussel lufthavn ligger 200 km unna.

Hotellet har heis og har 38 rom. Det vennlige personalet i resepsjonen svarer gjerne på spørsmål. Fasilitetene inkluderer bagasjeoppbevaring, safe og drikkemaskin. Trådløs internettilgang i fellesområdene gjør at gjestene kan holde seg tilkoblet. Turistinformasjonen tilbyr hjelp med bestilling av utflukter. Hotellet har en rekke fasiliteter for funksjonshemmede. Hotellet har fasiliteter for rullestolbrukere. Eiendommen til hotellet har en lekeplass og en nydelig hage. Ytterligere fasiliteter inkluderer et TV-rom, et lekerom og et bibliotek. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en 24-timers sikkerhetstjeneste, en bilutleietjeneste, romservice, en vaskeritjeneste, et mynt-opererte vaskeri og en skyttelbuss til hotellet. Aktive gjester kan benytte seg av sykkelutleie for å utforske området rundt. Gratis aviser er tilgjengelig. En faks er tilgjengelig for gjestenes forretningsbehov.

Sentralvarme sørger for at rommene holder behagelige temperaturer. Rommene har en dobbeltseng. En safe og et skrivebord er også tilgjengelig. Et strykesett er inkludert for gjestenes bekvemmelighet. Telefon, TV og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Badene er utstyrt med dusj, badekar og hårføner. Rullestolvennlige rom med rullestoltilpasset bad er også tilgjengelig. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Sports- og underholdningsfasilitetene på hotellet sikrer at gjestene har mange aktiviteter å velge mellom under oppholdet. Finværet kan nytes på terrassen. Det er mange måter å slappe av eller holde seg aktiv på hotellet, inkludert sykling/terrengsykling og et treningsstudio.

Spisefasiliteter inkluderer en restaurant, en kaf og en bar. En deilig frokost gir energi for resten av dagen. Spesielle måltider, inkludert diettmåltider, er også tilgjengelig. Hotellet tilbyr også spesielle cateringalternativer.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider