LH Hotel Andreotti

Roma, Italia Flagget til Italia

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Bar
  • Flyplass Roma Fiumicino (FCO): 32.2 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Gjesters vurdering

| 4/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Hotellet ligger i hjertet av Roma, 5 minutter fra Terme di Diocleziano, det romerske nasjonalmuseet og St. Maria degli Angeli-kirken. Det er en 20-minutters spasertur til Spansketrappen i sentrum. Det er en buss- og togstasjon ca. 500 meter fra hotellet og shoppingmuligheter også innen få minutters gange. Kjente steder som Colosseum, Via Veneto og Imperial Forum ligger alle innen 3 km fra hotellet, noe som gjør det ideelt plassert for turister. Roma Ciampino lufthavn og Leonardo da Vinci-Fiumicino lufthavn ligger begge ca. 40 km fra hotellet.

Hotellet ble bygget i 1897. Gjestene kan velge mellom 6 enkeltrom og 47 dobbeltrom i to 6-etasjes bygninger med heiser. Inn- og utsjekking er mulig når som helst i den døgnåpne resepsjonen. Tjenester som bagasjeoppbevaring, safe, valutaveksling og drikkemaskin sørger for et komfortabelt opphold. Trådløs internettilgang lar gjestene holde kontakten mens de er på ferie. Ytterligere fasiliteter inkluderer en aviskiosk og et TV-rom. Gjester som ankommer med bil kan parkere sine biler i garasjen eller p parkeringsplassen. Ytterligere tjenester og fasiliteter inkluderer en overføringstjeneste, romservice og vaskeritjeneste. En faksmaskin er tilgjengelig for gjestenes forretnings- og kommunikasjonsbehov.

Rommene er utstyrt med klimaanlegg og sentralvarme. Alle rommene er teppebelagte og inkluderer en dobbeltseng. Ekstra senger er tilgjengelig på forespørsel. Safe, minibar og skrivebord er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne en te- og kaffestasjon inkludert blant standardfunksjonene. Telefon med direktenummer, TV med satellitt-/kabelkanaler, radio og WiFi (uten ekstra kostnad) er også tilgjengelig. Gjestene vil også finne tøfler på rommene. Dusj og badekar er inkludert på badene. Hårføner, sminkespeil og badekåper er tilgjengelig for daglig bruk. For ekstra komfort på badene tilbys gjestene kosmetiske produkter. Gjestene kan også bestille rullestolvennlige rom med rullestoltilgjengelige bad. Hotellet har familierom og røykfrie rom.

Et velværeområde med spa er tilgjengelig på hotellet. Barna blir tatt godt vare på i barneklubben.

Ulike spisemuligheter er tilgjengelig, inkludert et frokostrom, en kafé og en bar. En rekke spesialiteter venter gjester i den luftkondisjonerte, røykfrie restauranten. Bed and breakfast kan bestilles. En kontinental frokostbuffé garanterer en god start på dagen.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider