Bilde av Roma

Roma

Roma er kun noen timer unna med fly og det finnes mange billige flybilletter hvis man er fleksibel. Har du ikke vært i Roma tidligere er det på tide å reise dit.

Roma kan by på det meste når det gjelder kunst, kultur, arkitektur, store matopplevelser og shopping. Roma er hovedstaden i Italia og er et av de mest populære reisemål i verden. Roma er kjent for flott arkitektur, kulturelle opplevelser og en historie som er blant de eldste i Europa. Roma har en fin balanse mellom det gamle og tradisjonsrike og det nye og moderne. Roma har et mangfold av kunstneriske og arkitektoniske opplevelser samt en historie med store kunstnere. I Roma kan man i løpet av en kort spasertur komme over mesterverk av store kunstnere som Michelangelo og Bernini

I Roma er det mange severdigheter man ikke må gå glipp av og det kan være lurt å hoppe på en sightseeing buss for å skaffe seg den store oversikten. Når man reiser til Roma kommer man ikke utenom severdigheter som St. Peters kirken, Vatikanet og Det sixtinske kapell, Phanton, Coloseum, Spansketrappen og Forum Romanum. En reise til Roma blir som en vandring gjennom historien og bør oppleves minst en gang i livet.

Når der gjelder kulinariske opplevelser i Roma så er det 3 viktige ingredienser som gjelder: olivenolje, hvitløk og tålmodighet! I Roma kan det italienske kjøkken vise til et mangfold av tradisjonsrike italienske retter, selv om det ofte blir mye pizza og pasta når man går ut og spiser. I Roma blir et restaurantbesøk ofte ledsaget av gode italienske viner. Når det gjelder hygge og uteliv så har Roma et stort utvalg av barer, puber, kafeer og restauranter, her finnes noe for enhver smak og alder. De sentrale områdene i Roma har mye å tilby og intet unntak er Trastevere, et av Romas mest sjarmerende områder på den andre siden av elven Tiber.

Roma er et shoppingeldorado og motemekka. I Roma er det mye fint å kjøpe, spesielt når det gjelder sko, vesker, skinn og klær. Roma har moter og trender i fokus og har uttallige butikker, varehus og merkevarebutikker som tilfredsstiller det enkeltes smak og lommebok.

Søk etter reiser til Roma

Wikipedia-artikler

Vær og klima

Gjennomsnittlig temperatur for Roma

Kalender DagDag NattNatt BadBad
januar 12°C 2°C 15°C
februar 14°C 3°C 14°C
mars 16°C 4°C 15°C
april 19°C 7°C 16°C
mai 24°C 11°C 20°C
juni 28°C 14°C 24°C
juli 31°C 17°C 26°C
august 31°C 17°C 26°C
september 28°C 14°C 25°C
oktober 23°C 10°C 22°C
november 17°C 6°C 20°C
desember 13°C 3°C 17°C

Prognose for Roma

Kart

Rome

Reisemål i Roma

Andre reisemål i Italia