Mandarin Oriental Munich

München, Tyskland Flagget til Tyskland

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Beklager, ønsket reise er ikke lenger ledig eller ikke valgt

Se gjerne i kalenderen og velg andre datoer på samme hotell, eller gå tilbake til søkesiden og velg en annen reise

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Fasiliteter

  • Restaurant
  • Flyplass Munchen (MUC): 37.8 km (33 mins)
  • AirCondition
  • Internet
  • Restaurant
  • Pool
  • Bar

Gjesters vurdering

| 4,5/5
Klikk her for anmeldelser

Om hotellet

Sentralt plassert, men likevel rolig bortgjemt i en sidegate nær den berømte Maximilianstrasse, Mandarin Oriental, München er en elegant perle som kombinerer tidløs, sofistikert sjarm med moderne, moderne design og subtile orientalske aksenter. Hotellet tilbyr det høyeste nivået av personlig service i selve sentrum og er hjemsted for et utvalg stilige, elegante restauranter og barer, inkludert Matsuhisa. München av den verdenskjente kokken Nobu Matsuhisa. Hotellets elegante og romslige 48 gjesterom og 25 suiter tilbyr det beste innen internasjonal luksus, og har sammen med den fantastiske taket utsikt som strekker seg over de pittoreske omgivelsene i gamlebyen.

Akkurat i tide til 20-årsjubileet som en Mandarin Oriental-eiendom, gjennomgikk hotellet sin mest omfattende renovering og har nå avduket alle nye gjesterom og suiter.

Fra et operahus til en av byens fineste adresser

Bygget i 1880, opprinnelig vert for byens ballsal, ble nyrenessansebygningen et hotell i 1990 og ble drevet av Rafael Hotel Group før Mandarin Oriental Hotel Group tok over i 2000. Mandarin Oriental, München etablerte seg raskt og representerer i dag en av de beste adressene i den bayerske hovedstaden. Mens du tilbyr den legendariske og upretensiøse Mandarin Oriental-tjenesten, tilbyr Mandarin Oriental, München i tillegg moderne fasiliteter for å sikre komforten og bekvemmeligheten som man kan forvente av et moderne luksushotell i verdensklasse.

Å leve komfortabelt og med stil

Hvert av hotellets hvert av de 48 gjesterommene og 25 suitene nyter en godt orkestrert blanding av stiler, farger og mønstre, og kombinerer møbler med historisk arv med et friskt og moderne utseende og fargevalg. Kunstkonseptene kan nytes i hvert rom, som har individuelle fjellbilder av den lokale kunstneren Felix Rehfeld, som hyller Münchens geografiske beliggenhet som inngangsporten til Alpene. Kunsten i alle suitene inkluderer et fjellmassiv eksklusivt produsert for hotellet av den kongelige bayerske porselensprodusenten Nymphenburg.

Som en del av innredningskonseptet har alle engangsplastartikler, rommene og badene, blitt erstattet med bærekraftige alternativer.

Spis og drikk på Mandarin Oriental, München

Med åpningen av restauranten Matsuhisa, Munich i november 2015, introduserte Mandarin Oriental, Munich det prisbelønte kjøkkenet til den internasjonalt berømte kokken Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa til München og Tyskland. Den følger samme vellykkede format som Matsuhisa Beverly Hills og dens andre eksklusive avhengigheter rundt om i verden. Tilbyr Nobus anerkjente japansk-peruanske mat, med vekt på sjømat, menyen til kjøkkensjef Shigeru Fujita har signaturretter som den legendariske Black Cod og Yellowtail Sashimi med Jalapeños, samt tradisjonelt tilberedt Sushi. Matsuhisa, München åpner daglig til middag.

Ved siden av det romslige lobbyområdet er The Lounge det ideelle tilfluktsstedet og møtestedet for hotellets gjester. Dominerende farger er gull, knallgrønt og lilla. Kaffe, ettermiddagste og internasjonale snacks serveres hele dagen med sesongskiftende lunsjmenyer. Den nylig etablerte Mandarin Cake Shop tilbyr deilige hjemmelagde kaker og bakverk av kokken Pâtissier Jana Mertens.

Spesielt populær i sommermånedene, Mahjong Roof Garden på toppen av åttende etasje tilbyr en fantastisk 360-graders utsikt over bybildet og Alpene. Mahjong er åpen hver dag fra mai til september.

Sent på kvelden tilbyr Ory Bar et bredt utvalg av cocktailer og drinker i kombinasjon med moderne varianter av klassiske bar-matretter. Karakterisert av materialer av høy kvalitet, en sjenerøs geometri og en avantgarde-aktig atmosfære, noe som resulterer i en representativ eleganse, lykkes baren å matche den representative elegansen til Mandarin Oriental, München.

Private arrangementer @ Mandarin Oriental, München

I første etasje, Mandarin Oriental, tilbyr München tre rom for private arrangementer og eksklusive møter for opptil 150 personer. Hver plass drar nytte av naturlig dagslys, klimaanlegg, høyhastighetsinternett og Wi-Fi. Gjestene kan velge mellom ulike retter, noe som gjør banketttilbudet til Mandarin Oriental, München veldig spesielt og unikt. Det er den japansk-peruanske Matsuhisa-maten samt klassiske internasjonale retter. Hotellets arrangementstilbud kan kombineres med lunsj, middag eller cocktailmottakelser i en av de nye fasilitetene, som Matsuhisa, München eller The Terrace. I løpet av oppussingen av alle fellesområdene fikk rommene et særegent nytt utseende, inkludert moderne møbler og overdådige tapeter.

Hold deg aktiv på reise

Hotellets elegant designede trenings- og velværesenter (150m2) ligger i hotellets første etasje. Treningsområdet rommer et bredt utvalg av toppmoderne utstyr fra TechnoGym og en Kinesis Wall. En personlig trener kan bestilles på individuell forespørsel via conciergen. Velværeområdet har et dampbad og finsk badstue.

München tilbyr ulike muligheter for lidenskapelige joggere i den populære parken Englischer Garten eller langs elven Isar. Passende ruter kan fås ved å spørre hotellets concierge.

Kart

Velg dato og romtype

Laster inn kalender...

Se gjerne i kalenderen og velg dato

Utreise
Hjemreise

Tilgjengelige romtyper og måltider